Nova stranka: Odakle alkohol na Sajmu? 1Foto: EPA /Andrej Cukić

Nakon što je društvenim mrežama danas počeo da kruži sporni snimak svojevrsne žurke koja je protekle noći organizovana u okviru privremene bolnice na Beogradskom sajmu, Nova stranka je postavila pitanje gde su se nalazile i čime su se za to vreme bavile nadležne službe.

Ta stranka ističe da ne može da ne reaguje na sramnu situaciju koja potiče sa mesta na kojem bi trebalo da se leče oboleli od ove ozbiljne zaraze.

Ostavljajući po strani krajnje neprimerene postupke pojedinaca sa pomenutog snimka, zahtevamo, pre svega, da se javnosti objasni na koji način je alkohol dospeo u krug pacijenata, navodi Nova stranka.

Nova stranka pita gde su za vreme krijumčarenja alkoholnih pića, puštanja muzike i pravljenja žurke, bili ministri Aleksandar Vulin ili Zlatibor Lončar.

Ako za prvog uzmemo u obzir da je u javnosti prisutan samo kada treba da ga slikaju mediji, pretpostavićemo da je tokom spornog događaja bio zauzet ispitivanjem sopstvenog rejtinga, dok je, sa druge strane, Lončar od početka krize viđen samo na jednoj konferenciji za medije, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Nova stranka ponavlja zahtev za formiranjem komisije koja će nadgledati rad Vlade tokom vanrednog stanja, kako bi svaki građanin Srbije tačno znao ko je za šta zadužen u borbi sa pandemijom, ali i ko za propuste kriv i odgovoran.

Za sve pomenuto, uveravamo aktuelni režim, doći će red u doslednoj političkoj borbi čim zemlja izađe iz ovih izazovnih vremena, a tada ćemo u tome zasigurno imati podršku i ogorčenih građana Srbije, navela je Nova stranka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari