Nova stranka: Pravo je čudo da je Pobednik uspešno sišao sa postolja

Ostavite komentar


  1. Pogledajte sliku malo bolje. Ovakav spomenik da se prevozi sa otvorenim kamionom? Takozvanim avtoslepom? Koji je sudeci po slici star bar 2o ili 30 godina? Pogledajte gurtnu levu. Krpljena, stara 10 godina. U EU moraju se gurtne menjati svake 2 godine, pa makar bila nova ganc, ne sme se upotrebljivat ako je istekao 2godisnji TUV. A ruke na spomeniku vezane sa gurtnom iz LIDL-a za 5EU. Te plave su samo za transport lakih stvari, i kauc je pretezak za njih.

  2. hahah ovo je spin za ove slabo inteligentne, sto je vecina koja podrzava opoziciju… slusam juce kod beckovicke javila se naka klinka i kaze mi smo inteligentniji i obrazovaniji, a olja ko kvasac raste i potvrdjuje… dakle kada se procacka youtube kakvih je gejzira po bg bilo dok je djilas bio gradonacelnik, kada se pogledaju afere za most, otvaranje mosta, bulevar, kontejneri, i to u vremenu kada drustvene mreze nisu ni promil pomagale, zakljucuje se prostom logikom da je djilas 50 puta manje radio, 50 puta vise gresio… tako da sto bi reko AV, aj zdravo….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.