Novaković (NS): Nećemo dozvoliti da mafija Novosađanima otme obalu Dunava

Ostavite komentar


  1. Misliš nisu tebi dali dil pa nije u redu da samo za sebe sve prigrabe!?

  2. Ko je ovog Novakovića izabrao da bude „srpski Kristijan Šmit“ pa da nameće svoju volju izabranim predstavnicima građana?

  3. Gde god nađeš zgodno mesto ti zgradu posadi, a pei tom vodi računa da obavezno komšije iz susednih zgrada mogu da vire jedni drugima u stan.
    Mito i korupcija, pranje para, a nešto ne vidim da je neko od prethodnih na vlasti završio u ćorki zbog raznoraznih malverzacija i bogaćenja. Sve je to ista banda, pokrivaju jedni druge, sadašnja i prethodna vlast, a nama prodaju m..da za bubrege.

  4. Liman 1, 2, 3, 4 i Spens su napravljeni na mocvarnom tlu na kome je postojala i flora i fauna. Priobalje Novog Sada je najlepsi njegov deo, bice jos lepsi sa Novim Sadom na H2O. Karavani prolaze, a psi laju.

  5. A ko je delio placeve u dolini lopova.? Kako se tamo dolazi do obale Dunava?Ili je u redu da imaju privatnu obalu u plavnom području .

Ostavite komentar


Politika

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU 8

Ivan Kostić: SNS zamajava narod da imamo pouzdane partnere u EU

Aleksandar Vučić je najodgovorniji za odluku Saveta Evrope jer on i briselska birokratija već 12 godina rade u istom interesu koji za krajnji cilj ima međunarodno priznanje lažne države Kosovo, navodi u saopštenju Ivan Kostić, predsedavajući Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.