Sastanak Komiteta za monitoring kongresa lokalnih vlasti SE u Srbiji

Ostavite komentar


  1. BASTAĆ …predsednik opštine Stari Grad, da li zaista mislite da ima kredibilnu i moralnu vertikalu, posle svih zakulisnih radnji da bi OSTAO NA ISTOJ.

    Sav kukolj se mora odstraniti … jer i mali „BASTAĆI“ nikada ne menjaju svoju strukturu … KUKOLJA !!

      1. Hvala na ponudi, mada bilo bi lepo kada bi se informisali kako je Marko Bastać i sa čijim glasovima postao predsednik opštine Stari Grad.

        Nedopustivo i neobziljno je biti neinformisan u doba interneta.Sve najbolje

  2. Ja sam jedan od 5 miliona ali ovaj tekst obiluje izvrnutim cinjenicama.Kongres za lokalnu i regionalnu demokratiju je telo Daveta Evrope a Komisija za monitirng jedna od 3 Komisije Kongresa koja ce sastanak Komisije odrzati u Beogradu na poziv grada Paracina.Ne dolaze radi Zelenovica i sigurno da se nece petljati u nasu unitrasnju politiku.Zelenovic je ucestvovao na proslom zasedanju Kongresa u Strazburu na poziv Kongresa kao govornik u tacki Gradonacelnici pod pritiskom.Vucic je manipulator i lazov ali nemojte ovakvim tekstovima da se svrstavate u isti kos.

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novaković udaljen sa sednice, Ćuta kaže da je Đurđević Stamenkovski ministarka za preletanje (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Napeta rasprava u Skupštini o novoj vladi: Posle incidenta Novaković udaljen sa sednice, Ćuta kaže da je Đurđević Stamenkovski ministarka za preletanje (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea uz dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.