Novi izborni ciklus pripremiti bez nasilja

Kako je izgledala debata bojkotaša i učesnika u kući Žena u crnom

Ostavite komentar


  1. Evropa podrzava Vucica jer njoj treba partner koji je koliko toliko sposoban da vodi drzavu. Kad bi videla nekog u opoziciji da je bar malo blizu tom uslovu sigurno bi ga podrzala. Eto, np. Vesna Pesic kad je onomad trebala da dokaze te kompetentnosti ona se sklonila u ambasadorsku sinekuru u drzavi bogu iza nogu gde Srbija ni nema razloga da ima ambasadu.

  2. penzinerima treba zabraniti da daju izjave a onima preko sezdest pet godina treba oduzeti pravo glasa. Time bi se eleiminisali tipovi ala ova j babac a i „firer“ bi glatko izgubio na izborima.

  3. Sve lazne dihotomije do lazne dihotomije: 1. nasilje ili institucije (toboze lazne, izcprepljene, nefunkcionalne) 2. Dveri ili Vucic (iako bi Srbijanka jasno pre birala Vucica, mnogi ne ) 3. Potpisivanje Kosova ili Rusija, 4. „Izbori“ ili „izmisljotina“. Ekipa belih listica: Turajlic, Pesic, Congradin u napad na Bojkot. Cudi me da niko nije izvadio teskt sporazuma s narodom pa ga procitao, medju ostalo: tranziciona vlada bez lidera opozicija u vladi (od Sergeja, Djilasa, Jeremica pa do Obradovica) pa tek onda na izbore svak na svoju stranu. E ako PSG nije tad mogao da smisli Obradovica i Dveri, sto su uopste potpisivali sporazum? Pazi, jedan brat okuplja opoziciju u sporazum za bojkot, drugi „razbija“ bojkot da se farba kao nova opozicija uz ove profesionalke… ako ovo nije najuspesnija operacija sluzbe… u zdrav mozak nas udarate. #BOJKOTZASRBIJU.

  4. Za Srbijanka i Vesna. Svojom politikom belih listića su pomogle dolazak sadašnje vlasti. Potpuno pogrešne političke procene.
    Hvala za borbu protiv Slobe, a sad u penziju.

  5. Svaka čast za diskusiju.
    Ali. Uvek ima jedno „Ali“.
    Umesto da se diskusija održi u „Centru za kulturnu dekontaminaciju“ Legatu pokojne Borke Pavićević oni se sastaše u čuj: „Kući“ Žena u crnom, ostrašćenih ANTFA koje će Tramp uskoro proglasiti teroristima. I ovde u Srbiji (u SAD su vođe aktuelnih krvavih i rušilačkih demonstracija) a ovde gde god postoji mogućnost za sukob sa neistomišljenicima one su tu.

  6. Ja shvatih da se radi o novom izbornom cirkusu, kad ja tamo a ono, Turajlićka i ciklus..?!

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 8

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.