Novi non pejper: Povratak Kosova na 99 godina?

Non pejperi kao diplomatski probni baloni

Ostavite komentar


      1. I koji bez problema mogu kupovati zemlju i kuće po centralnoj Srbiji iz koje se domicilno stanovbistvo iseljava. Na taj načina se menja demografski slika i oni polako zauzimaju sve do Niša, Kruševca, Kraljeva.

  1. Ovo je jedino resenje koje uzima u obzir medjunarodno pravo, R1244, Zavrsni Akt iz Helsinkija, Odluke Bedinterove komisije, princip da je odvajanje po etnickoj liniji neprihvatljivo, da nema menjanja granica i da nema stvaranja monoetnickih drzava kao i ustave svih Jugoslavija. Ako je stvarni cilj stabilizacija, clanstvo u EU i mirna buducnost onda ce i Albanci prihvatiti neki slican plan ali ako je sustina albanskih zahteva neizivljeni, sebicni nacionalizam a cilj njihovih sponzora trajna nestabilnost preko koje ce imati uticaj u regionu i sire, onda nece.

  2. Ne razumem prenošenje članka opskurnog magazina koji nema nikakav uticaj i pripada ekstremnoj desnici

    1. Izgleda da „ekstremna desnica“ jos uvek ima vise zdravog razuma nego ekstremna globalisticka levica koja je i napravila ovo mrtvorodjence zvano „nezavisno Kosovo“.
      Svejedno pokazuje da je dugorocna ova nakarada od „drzave“ geopoliticki i na svaki drugi nacin neodrziva.

      1. Juzna Osetija na Balkanu, nikada drzava, protektorat i marioneta, albanizacija Kosova i otcepljenje od Srbije nije uspelo ni za vreme Hitlera, nece ni sada.

    2. Pa vodji ove organizacije je sudjeno zbog organizovanog teroristickog akta u Ukrajini i nekakv plan da upletuje tensije izmedju Ukrajini i Madjarske. oni su blizi proruskim snagama u istocnom Ukrajini, i jasno je za koga rade i ko stoji iza toga.
      To ni Vulin ne bi mogao bolje da napisi tzv nonpajper. Ali zato svi veliki srbi su slobodni da se pale do totalnoj eksitaciju.
      Svako ozbiljnost oko ovih tzv nonpajperi su van realnosti i imaginacije.
      Ali ste slobodni da pravite teatar ako vam to toliko sausci

  3. To sa“nemacke novine..“..to je nivo kao „leskovacke novine…“..ali i sadrzaj je bezvezan i nerealan..pa nakon 99 god ce biti 25 miliona albanaca i 2.5 srba..na koncu ovo je neki toalet pejper..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.