Građanski protesti održani u Kuršumliji, Zrenjaninu i Trsteniku

Ostavite komentar


    1. Samo polako….i u Beogradu ste nabrojali 4-5 hiljada a sad vise ne smete da brojite

    2. Ovo je isti rezon kao nazovi ministra Sarcevica. Nema ih puno i nisu znacajn i….svasta. 200 ljudi je sasvim dovoljno da bi ih pametna vlast pitala o cemu se radi i zasto protestuju

    3. Sledećeg četvrtka će nas biti više. Pa još više i još više, dok vas ne budemo strpali u zatvore, bando lopovska!

    4. A sta je to, po vama vest? Djordje bi voleo da nema nikakvih vesti, ili su ovakve vesti mozda protiv
      Djordjetovih ubedjenja, ideologije
      … Polako, Djordje, pa i Vi ce te „doci“ u neke „buduce vesti“. Verujem, da ce te onda biti zadovoljniji (samo bez straha, Djordje) Pisi ponovo pod istim nikom s proleca, mozda ce Vam vise prijati ,“prolecne vesti“ Sikter botu!

    5. Odlucnost je bitna a ne broj. Odlucnost koja se hrani idealima o boljoj i pravednijoj Srbiji a ne onih prodanih koji se hrane sendvicima!

  1. Sramota me je mog rodnog grada! Za koga izlazite na teren?! Za iste one koji nisu bili u stanju da vam ukinu smrad iz grada zatvarajući kafileriju? Ili za one koji vam nisu uspeli obezbediti čistu vodu za piće, koja ne sadrži „dozvoljenu količinu arsena“? Treba da vas je sramota, moji Zrenjaninci!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.