Novinari se sele u Radio Beograd

Savez za Srbiju danas (petak) od 12 do 20 sati drži RTS u blokadi upozorenja

Ostavite komentar


  1. U isto vreme blokirajte i Hilandarsku i Makedonsku, nek „novinari“ sede kući, za bolje i nisu, nema štete za građane…

  2. Sramota me vlasti ali isto tako i opozicije. Ne Jeremicu, nece niko da te hapsi, protestvujes godinu dana vec i neces da budes kao u Milosevicevo vreme u zatvoru i nece da se ponovi 5 oktobar, jer niste opozicija tada (citaj Djindjic), jer nisu devedesete, jer nemas medjunarodnu podrsku, jer nemas tajne sluzbe i medije, JER I JER itd. Inace muka mi je svaki put ka ih vidim podjednako kao i SNS, jos ovaj Obradovic kad stane tu i ona SanDa Raskovic Ivic bude coveku muka, desnica levica, pravica, vidjeni likovi, besmisleno.

  3. Lazete braco opozicionari.
    RTS nikad, jos od osnivanja, nije bio slobodan (medijski).
    Svaka vlast koristi javne resurse.
    I posto je ovo Srbija, jedini izlaz je:
    Sve u privatne ruke, nijedna vlast niti partija ne moze imati poluge medija u rukama. A privatne medije, koji pomazu bilo kojoj stranci u ostvarivanju prljavih rabota, zabraniti rad.
    To se zove demokratija. Nezavisno, objektivno i slobodno novinarstvo.

  4. Novinar je savest jednog drustva.RTS i 98 posto danasnjih novinara najbolje he da rade u javnom komunalnom toliko smeca proizvode.Totalna sramota zbog prodavanje duse.

    1. Znači ti si taj novi zoranče zabludeli knežević i siroti miodrag iz peći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.