Novosadski odbor DS podržao Jankovića 1Foto: DS

Novosadski odbor Demokratske stranke pozdravio je odluku stranačkog rukovostva da podrži Sašu Jankovića na predstojećim izborima za predsednika Srbije, saopštila je danas DS Novi Sad.

Članovi Gradskog odbora na sednici su bili jednodušni u oceni da je odluka Predsedništva DS o podršci Jankoviću potpuno ispravna i sa političkog i sa moralnog stanovišta, stoji u saopštenju.

Zbog toga je Novosadski odbor DS zatražio od svih članova Glavnog odbora stranke da u subotu na svojoj sednici takođe potvrde odluku stranačkog predsedništva i time praktično označe početak kampanje za aprilske izbore.

Pozivaju i sve članove i pristalice DS u Novom Sadu da se aktivno uključe u predstojeću predizbornu kampanju kako bi zajedno s predsedničkim kandidatom Sašom Jankovićem postigli što bolji rezultat.

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu smatra da je Saša Janković svojim radom na mestu Zaštitnika građana, borbom za zaštitu prava i pravde te hrabrošću da se suprotstavi diktaturi i jednoumlju koje želi da pokori Srbiju, nesumnjivo zaslužio podršku svih demokratskih i građanskih snaga.

Janković nije, poput tolikih drugih, pristao da služi režimu Aleksandra Vučića i zbog toga je postao žrtva kampanje blaćenja kroz koju su prošli još samo najviši funkcioneri DS i čitava DS, zaključuje novosadski odbor. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari