Obeleženo 14 godina od smrti Miloševića

Godišnjica u Nemanjinoj 41 

Ostavite komentar


  1. prosta logika dovodi do zakljucka.

    podjimo od aksioma:

    slobodan milosevic i mira markovic su uropastili srbiju.

    i lagano dolazimo do zakljucka:

    svi koji postuju lik i delo slobodana milosevica i mire markovic i dalje unistavaju srbiju….

    opet imamo ‘na velika zvona’ promociju i izjave haskih osudjenika koji i dalje ponavljaju isto smece: da se borio za kosovo i blablabla………

    dokad vise, aman…………..???

    napolju je 2020…

    u srbiji i dalje 1999………..

    1. Ako podjemo od aksioma da ste Vi sami sebi dali nadimak „odlivak“, onda je sve ovo ostalo bespredmetno, da ne kazem glupo. Ako podjemo od derugog „aksioma“, odnosno, da smo izrucenjem Slobodana Milosevica Hagu, odmah potom , postali druga Svajcarska, onda se moze doci do zakljucka da nas je Slobodan Milosevic upropastio.

      1. Ako pođemo od nepobitnog aksioma da si ti frau zoranče samo prikriveni i mimikrizovani bot komunoradikalske bande koja je zadesila, zajašila i potpuno zarobila građane Srbije, jasno je da si ovde na komentatorluku samo iz jednog jedinog razloga da truješ zdrav razum i slobodnu misao u nadi da će te za to dobro nagraditi gazde iz ove bolesne bratije.

        1. Halo, gospodine „giometar“,
          Ako ste na ovom „komentatorluku“ kako se Vi, u trenutku svog poetkog zanosa i nadahnuca izraziste , predstavnik tog „zdravog razuma“, onda nam svima ne gine ludara i poseta psihijatrima. Vidim da uporno skakucete za mojim komentarima, ne biste li mi, svojim ultraprepametnim i visokoumnim, skoro filozofskim, opaskama, kontrirali po svaku cenu. Lepo je sto sam Vas zainteresovao i svojim komentarima „vezao“ za sebe. Medjutim, ne treba mlatiti „kao samar po dupetu“ i stalno ponavljati jedne te iste reci.bez obzirz sto vam te reci imaju poeban, skoro magijski znavcaj. Dosta je vise, sa „komunoradikalima, vlasnom familijom, komentatporlukom“ i oitalim klepanicama, iz Vae knizevne laboratorije. Pomislicu da ste ogranicena ooba i da je vas obrazovno-mentalni sklop na niuvou onog geometarkog kolca koji se moze pobosti i u najvece djubre.

      2. nije obavezno zamarati se dubokim mislima i teskom filozofijom, ….

        manjak formalnog obrazovanja nije, bas uvek i u svakoj prilici, nadoknadiv zdravim razumom…

        obzirom na sadrzaj vaseg ‘uradka’ ekstremna je verovatnoca da ste tapkali po svom telefonu androidskog tipa u toku slobodnog pada, …. udaljenost od dunava i save podsticajno su delovali na vase cistog duha bice, inicirajuci alpinisticke nagone koji dovode do ekstremnih sposobnosti i penjanja na najblizi objekat visinskog tipa, primera radi, vijadukt tipa milos veliki….

        ohrabren sam mogucnoscu saznanja da ste i sam susret sa vec cuvenim dnom dna ostvarili bas u trenutku dodira vrha jagodice vaseg kaziprsta i tipke ‘posalji’ i da se vasih neobaveznih uradaka moramo lisiti kako u bliskoj tako i dalekoj svetloj buducnosti jos nezapamcenoj po svojoj svetlosnoj bljestavilosti u novijoj istoriji srbskoj….

        1. Neko je, oblikujuci Vas, napravio neverovatno monstruozni „uradak“. Da li je to majka priroda ili Bog, ostavljam Vama da odlucite.,

  2. dokle su nas doveli za 30 g? Severna Koreja u Evropi, ruska gubernija, živimo u jednoj velikoj FAVELI, neopisivi haos, standardi i privreda kao u Africi, stampedo emigracija na zapad….

    1. Madam natalija svaka čast na istinitom komentaru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.