"Obraćanje Vučića i Brnabić - gomila ničega": Poslanik Miloš Parandilović kaže da na to ne treba previše trošiti vreme 1Foto: printcsreen / TV Pink

„Obraćanje Vučića i Brnabić je gomila ničega“, smatra samostalni narodni poslanik Miloš Parandilović, predsednik Udruženja građana „Novo lice Srbije“.

Premijerka i predsednik Srbije tokom sinoćnjeg obraćanja, između ostalog, najavili su moguću ostavku predsednice vlade, prevremene izbore, sastanke sa Srbima s Kosova i Metohije, ali i određene ekonomske mere u cilju povećanja plata i penzija.

“Obraćanje Vučića i Brnabić je gomila ničega. Govor premijerke ne zaslužuje komentar jer je ona sluga i podanik predsednika države koji govori tačno ono što joj se kaže u zamenu za poslove koje joj država namešta”, kaže Parandilović.

Za njega je interesantno to što Vučić govori o povećanju plata u zdravstvu i prosveti, kao i o povećanju penzija jer su to, kaže poslanik „tri kategorije koje je režim SNS ponizio i bacio pod noge“.

"Obraćanje Vučića i Brnabić - gomila ničega": Poslanik Miloš Parandilović kaže da na to ne treba previše trošiti vreme 2
foto: Printscreen/YouTube/KTV Zrenjanin

„Vučić je temeljno uništavao prosvetu i zdravstvo, penzionerima nezakonito smanjivao penzije i sad se pojavljuje kao spasilac. Jasno je da mu se bliži kraj, da protesti koji su samonikli nakon tragedija koje su nas zadesile tresu ovaj režim iz temelja. Piramida laži,  korupcije i kriminala koju je Vučić formirao ogolila se, svima je jasno da vlasti vreme curi, zato pominju i izbore, jer neće da se odreknu poluga svoje kriminalne vladavine, a to su Pink, Hepi i ministarstva sile”, kaže naš sagovornik.

Vreme ne treba, smatra, previše trošiti na, kako kaže, isprazna obećanja predsednika i premijerke, već treba, poručuje, na svakom koraku podsećati da je Vučić od Srbije napravio „privatnu prćiju u kojoj se on, njegovi kumovi i ministri bogate, pustošeći Srbiju“.

„Svi ostali u toj organizovanoj piramidi vuku kočiju zla za sitne benefite. To je suština  sve ostalo je manje bitno. Moramo da oslobodimo Srbiju, i sve ću podrediti tom cilju. Srbi nisu Vučićeve sluge”, poručuje Parandilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari