SAVO MANOJLOVIĆfoto BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Direktor kampanje tima Kreni-Promeni Savo Manojlović, poručio je da je sramotna izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „niko ništa nije predložio za decu“, kada već četiri godine, podseća, u Skupštini stoji narodna inicijativa s predlogom uvođenja pola sata kulturnog programa za decu i maloletnike, kao i ograničavanje rijaliti programa.

Manojlović smatra da predsednik i premijerka umesto da rešavaju probleme, kako kaže, se prepucavaju sa političkim protivnicima, u želji da ih uvuku u lično prepucavanje.

Premijerka je navela da je njena ostavka na stolu, na šta se kasnije nadovezao predsednik Vučić, rekavši da to znači da će biti prevremenih parlamentarnih izbora.

Brnabić je, govoreći o tragedijama koje su zadesile Srbiju početkom maja, rekla da su neki političari jedva čekali takve događaje kako bi ih iskoristili.

Tema obraćanja bili su i protesti „Srbija protiv nasilja“. Vučić je prokomentarisao da nijedan zahtev koje je uputila opozicija se ne tiče dece.

Manojlović to ocenuje kao „sramotno“.

„Sramotno je da kaže da niko ništa nije predložio za decu, a četiri godine u Skupštini stoji predlog koji su predložili građani putem narodne inicijative kojim se traži uvođenje pola sata kulturnog programa za decu i maloletnike i ograničavanje rijaliti programa“, kaže Manojlović.

Dodaje da mu je neprihvatljiv način na koji se navodno ukida rijaliti Zadruga, na TV Pink.

„Ne možete vi rijaliti da ograničavate u privatnom razgovoru sa Željkom Mitrovićem. U civilizovanim zemljama postoje zakoni“, kategoričan je Manojlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari