Obradović: Nisam sledbenik ideja Dimitrija Ljotića

Ostavite komentar


  1. Otkad je Obradović toliko interesantan Danasu? Pa do juče je bio fašista! Izbacio je iz stranke Glišića, pa Nogu, izbaciće sve koji su potencijalna opasnost za mesto vođe. Obradović ni sam ne zna šta hoće, sem da sedne na fotelju. Nije za EU, nije za rešenje KiM, ali je simptomatično da ga sada Boško Jakšić i Cvijetin Milivojević svrstavaju u „desničare, što je legitimno“.

      1. Čini se da sada peremo Boška u pripremi za „istorijski preokret“. Nije nam izgleda jasno da smo već oprali predsednika pa nam baš i nije uspelo. Srbiji treba promena, lider, program… ali ne po svaku cenu. Boško svakako nije kapacitet koji će doneti suštinsku promenu i jako je pogrešno birati manje zlo. Zar ništa nismo naučili?

    1. bosko je prvi znacajniji politicar na srpskoj politickoj sceni koji nije izasao iz titovog sinjela – novi i zdravi horizonti su pred srbijm, polako se lecimo od bolesti koja je delovala neozleciva

      1. gandra:Obradović je obični siledžija i siledžije nam nisu potrebne.

      2. Svojevremeno je Sloba stvorio Šešelja i radikale. Dozvolio im je da rade šta hoće sa jasnom porukom – ako nećete mene doći će ovi. Danas isto to radi i Vučić. I šta nije jasno?

        1. Jasno je sve…. B.Obradovic je Vucic-praktikant,odn Vucic iz mladjih dana. Vuk Jeremic je „nasmejani“ Daca-koferce…..
          Dok se oni zabavljaju i trce za foteljama, narod se u medjuvremenu valja u blatu i kaljugi do iznemoglosti.

    2. Skorpion47:Listu Danas su interesatni oni koji su protiv vlasti ,pa i oni koji sprovode nasilje na ulici.

      1. @Mitar Isović
        Najveći nasilnici su uz vlast, jer sva nepoćinstva koja su počinjena u Srbiji: palenje kuće novinara, mobing nad sekretaricom, pretnje davljenjem, pretnje N1 i opozicionim liderima , po zvaničnim saopštenjima učinili su članovi i visoki funkcionari SNS, pa čak i premijerka preti policijom, a da ne pominjem biografiju AV, čovek je poznat celom regionu po pretnjama .

    3. Bot brigada se utrkuje ko ce vecu glupost da plasira?Mudrac do mudraca, budala do budalu, malo li je?

    1. Nisam ni sanjao da ce mi Bosko biti miliji i daleko normalniji od ovih na vlasti.

    2. Na žalost, nemam Novu S na kablovaskoj. Valjda će biti sutra na netu? Verujem da je imisija bila dobra. Olja je izuzetan novinar, ima stav. Često mi je išla na živce, ali uvek sam je cenio, kao osobu od integriteta.

    3. Mnogo.Mnogo je nedostajala.Tek kada ti puste ponovo Utisak nedelje vidis razmere katastrofe i sta su nam uradili, koliko su nas unazadili i koliko su nam isprali mozak.Ovakve emisije da imas 2 puta nedeljno na RTS, sve,bas sve bi bilo drugacije

    4. Svakom ko je gledao donošenju emisiju Utisak nedelje je jasno, zašto je Danas objavio ovaj tekst.
      Ako neko etiketira Boška Obradovića da je fašista i to čini u svim prorežimskim medijima, a njemu ne dopušta da se izjasni u vezi toga, onda je normalno da mu se pruži prilika da odgovori.
      Botovska filozofija je da sve što kaže Vučić, mora da se prihvati bez pogovora i da većina njegovih “ podanika“ , koji ne znaju ni šta stvarno znači pojam fašista , nastavi po sto puta proglašavati ljude siledžijama i fašistima.

  2. da li je to ćaća od olju birao gosta za emisiju?
    o vladanju krimosa u srbiju bre pisamo davno
    Kakav je naš odnos danas prema NOB-u, kada je ideologija kolaboracije postala dominantna državna ideologija država koje su nastale na tlu bivše Jugoslavije, dakle državnih ideologija koje se ili vehementno distanciraju od NOB-a i kriminalizuju ga, ili novostvorenim ideološkim matriksom o antifašizmu pokušavaju da evropeizuju i normalizuju NOB? Narodno-oslobodilačka
    borba je istovremeno zaboravljena i isključena politička sekvenca istorija svih država bivše Jugoslavije i jedini politički događaj u istoriji dvadesetog veka svih jugoslovenskih naroda. Međutim, otkuda ta ambivalenca prema NOB-u i odakle ona potiče?
    Teza ovog teksta je da je NOB, kao politička sekvenca, u strogom smislu govoreći, isključena već u epohi socijalizma, odnosno da je je NOB već unutar socijalističke države bio isključen i zaboravljen kroz tradicionalizaciju i rituale slavljenja upravo zato što priroda politike koju je produkovao isključuje dominaciju i ekskluzivnost partije-države. Dakle, NOB je politička sekvenca koja saturira i dovodi u pitanje partiju-državu.
    Ovu mogućnost da je NOB zaboravljen i izbrisan već u socijalizmu, opazio je 1967. Oskar Davičo, koji je na vrhuncu jugoslovenskog samoupravnog socijalizma rekao: “Danas nema više revolucionarnih komunista, sve aparate države u kulturi preuzeli su nacionalisti, i mi moramo da
    konstatujemo da su revolucionarni komunisti izgubili političku bitku”.

  3. Ocigledno je da Obradovic ne zna znacenje reci,tradicija i tradicionalno.

  4. Kakva je to politika zasnovana na hriscanskom pogledu na svet za koju se Bosko Obradovic zalaze i znaci li to prizivanje hriscanskih ratova.

  5. Sto bi se Vi gospodine,pravdali srpskoj korumpiranoj javnosti…? Kad dodjete na vlast,pokazacete kvalitete,a dotle idete svojim srcem,dok prilican broj gradjana kalkulise,spekulise,analitise i onanise…! Kao nekada SPO ,i srpska himna Boze pravde,onda i danas…Svi je pevaju,kao da ju je koalicija crno-crvena komponovala…uz plebiscitarnu podrsku naroda pristojnog…?! Mnogi vam,zavide na odlucnosti,ali traze i dlaku na jajima,i misle da ce ih kvocanjem sneti…
    Neka cveta,hiljadu cvetova…rekao je kineski tzv. diktator…ali u danasnjem trenutku,Srbi misle da je to deplasirano…jer Srbija je pristojna i fina…

  6. Test pitanja za fasistu: Da li su vam bliske ili odvratne ideje i stavovi „Pescanika“? Da li vam je bliska ili super ideja nasilnih prekidanja tribina „Pescanika“? Sta mislite o Velikoj Srbiji i projektu RAM 1 i 2? Da li je Sarajevo bilo ili nije bilo opkoljeno i bombardovano tri i po godine? Jesu li Milosevic, Karadzic, Plavsic i Mladic pozitivan ili negativan primer sa Srbina hriscanina? Da li je Mirjana Karanovic pozitivan primer za srpsku decu? A Zoran Djindjic? Jesu li hriscanske srpske snage pravile pokolj nad civilima na Kosovu ili ne? Postoje li masovne grobnice na Batajnici? Jesu li se lesevi prevozili hladnjacama?

    1. Vladina nevladina NVO?
      Čekate da Vučić prizna tzv. kosovo?
      Samo vi čekajte?

      A za hladnjače postoje sudovi.
      Gde su?

    2. I kakve veze vaša pitanja imaju da li je Obradović fašista? Ako ste protiv liberalnih vrednosti po vama je to fašizam? Ima i u zapadnoj Evropi još desničara koje niko ne sme nazvati fašistima jer za izgovorenu reč se odgovara ako je laž.

    3. A, sta nas to briga.
      Coveka ne biramo za Kralja, nego pokusavamo da skinemo ovu kugu sa vlasti.

    4. Test pitanja za Eurodemokratu: Da li su vam bliske ili odvratne ideje i stavovi „Zena u Crnom“? Da li vam je bliska ili super ideja nasilnih progona i premlacivanje Srba na Kosovu? Sta mislite o ukidanju granice izmedju Ahtisaristana i Albanije i briselskoj reakciji na istu? Sta mislite o bombardovanju Srbije 1999 i njenom clanstvu u NATOu? Jesu li Alija Izetbegovic, Ante Gotovina, Franjo Tudjman, Naser Oric, pozitivan ili negativan primer za Muslimane i Hrvate? Da li je Topmson pozitivan primer za hrvatsku decu? Jesu li americkim oruzijem naoruzane teroristicke horde krenule preko prokletija da istrebe Srbe?! Da li je bilo ubistava stotina Srba i vadjenja njihovih organa za prodaju? Gde su 2347 nestalih Srba sa Kosova u periodu posle Juna 1999?!

    5. Ma nisi ti građanin jer ti iz svake reči izbija mržnja, ekstremizam i netolerancija. Ti si neki levi fensi ekstremista, verovatno klinac (manje od 40 godina) koji veruje da etiketiranjem ljudi i izigravanjem skojevaca danas sutra može da se ogrebe za neku funkciju u nekom komitetu za neko laprdanje, da dobije stan i privilegije kao zaslužni prvoborac i nosilac Građanske Spomenice 2019, baš kao što ti je to deda ili otac dobio. Sigurno si i protiv nasilja Miloševićevog režima ali nisi spreman da nasilje prepoznaš i u sebi. Veruješ da je Kosovo teritorija koja se meri nekim kvadratima i čija vrednost se izražava u evrima.
      Stidi se…

    6. Posto ti Obradovic nece odgovoriti evo da probam ja da dam odgovore na neka pitanja:
      1. Zasto bi Pescanik bio relevantan casopis?
      2. Niti mi je bliska niti mi je super ideja o nasilnim prekidima tribine Pescanika – nemam pojima o cemu pricas.
      3. A sta ti mislis o projektu Velike i Ciste Hrvatske (da te podsetim da je drzava Hrvatska nastala krajem 20 veka), o projektu Velike Albanije (drzava koja pred nasim ocima nastaje).
      3. Da, Sarajevo je bilo opkoljeno tri i po godine. Opsada grada je legitimna vojna taktika u ratu, a u BIH se vodio gradjanski rat. Sarajlije se nisu branile teko sto su na artiljerijsku vatru sa okolnih brda odgovarale salvama tufahija. Da je tako bilo, opsada ne bi trajala tako dugo.
      4. Mislim da pojednostavljujes i vulgarizujes stvari kada postavis pitanje da li su Milosevic & Co. primer Srbinu hriscaninu.
      5. Da li mislis da zena koja pod starost igra do zore na tehno zurkama a posle zali sto nema zivotnog partnera treba da bude uzor bilo cijoj deci?
      6. Zoran Djindjic – deca ne trebaju da imaju politicare za uzor, pogotovo ne one kojima je Cume bio dobar drugar.
      7. Nikada nisu postojale srpske hriscanske snage. Srpska vojska i milicija je sigurno delovala na Kosovu mimo obicaja ratovanja ali se to ne moze nazvati pokoljima. Drugo, definicija „civila“ medju nastradalima na Kosovu je problematicna.
      8. Da, postoje grobnice Albanaca u Batajnici, i jesu lesevi Albanaca prevozeni hladnjacama. Drzava Srbija je vec morala, a nikada nije kasno da to uradi, da procesuira sve koji su cinili zlocine na Kosovu bez obzira na nacionalnu, versku i profesionalnu pripadnost. Bojim se da se to nikada nece dogoditi.

    7. Odgovori na vasa pitanja nisu sugerisani, nasuprot, ali izgleda da fasisti odlicno znaju sta je fasizam. Sudeci po vecini komentara prepoznali su se iz cuga. Samo nece da priznaju. Njima je i Vucic izgleda u redu, samo ako vikne „Ne damo Kosovo!“, „Vas niko ne sme da bije!“, „Mi se saginjati necemo!“ i „Delite nam oruzje!“. Ostalo je OK. Uvek su mi bili interesantni ljudi koji jedu samo meso s rostilja a zahtevaju da budu priznati kao vegetarijanci. Ja nisam na vasoj – nacionalistickoj strani (osim ako vam je standard Dositej Obradovic na primer, umesto Dusana Dabica – onda me upisite odmah) ali ne razumem – zasto se, bre, pravite? Zasto ne stanete iza svog stava kao Brejvik, onaj lik iz Novog Zelanda, Seselj..? Zar vas nije sramota da glumatate? Nismo ovo, nismo ono… Sta ste? Napravili ste od nacionalizma lakrdiju opasnu i za druge i za sebe.

  7. Gradjanine, zasto pitas Obradovica sva ta pitanja? Pitas ljude na vlasti koji su bili sa Milosevicem u koaliciji. Da te potsetim. Vulin,Seselj,Vucic, Dacic Drugim recima, Julovci, Radikali I Socijalisti. Dveri su novijeg datuma i jedina partija koja nije bila na vlasti. Zato je Diktator nema u fioci. Zbog toga mu je ta partija,kost u grlu.

  8. Nisi, nisi Ti sledbenik Ljotićevih ideja. Ti si im promoter. Bez Tebe bi, potpuno, izbledele u istorijskoj starinarnici, ali, eto, našao se diplomirani profesor srpske knjževnostiu, da ih iznese na svetlost dana pod maskom nevinog nacionalizma. Nacionalizam je, Boško, samo miris nevidljivog fašizma, kao što je pušteni gas samo manifestacija onog iz čega je taj gas nastao.

    1. Fašizam i nacizam je jedno isto, fašizam je nastao u Italiji, a nacizam u Nemačkoj i to je razlika. A da bi bolje upoznao tu materiju pročitaj knjigu profesora Andreja Mitrovića. Tamo ćeš naći da se programi fašistički i komunistički razlikuju u jednoj tačci i to za fašizam je bitna nacija, a za komunizam pojedinac. To što ni jedni ni drugi nisu poštovali program je druga stvar.

  9. A Jel porodicni vrednost rusenje Beograda I tuca Po ulici? I Hitler je bio za porodicne vrednosti,Pa okrenuo svet na glavacke.

  10. @Gradjanin: aferim! Ako profesor knjizevnosti cita i ceni, gudi i slavi samo tradiciju srpstva, ima da se udavi ubtom beskraju lepote, mudrosti, znanja i humanizma srpstva svekolikog… Jadni Boskic, ne spominjevsvetdku knjizevnost, to je za njega preplitak, usahnuli potocic , otrovna zabokrecina, mulj i trulez dekadentnog Zapada… Srbuj,srbuj Bosko igumane…

  11. Onda ga nemojte nazivati ‘Ljoticevcem’!
    Dozvoljava se jednom Vucicu da ga naziva ‘Fasistom’ istom onom Vucicu koji je ziveo u ‘Vojvodinim Gacama’ dok ga je ovaj vodao po Hrtkovcima i Sremu da maltretira i ubija Hrvate.
    Niti je to bio ‘Fasizam’ niti se ikada ikome izvinio za to sto im je radio sa svojim Radikalima, … ali zato imamo Profesora Knjizevnosti koji je u to breme polagao ispite i diplomirao da medjuratnoj nacionalnoj knjizevnosti, … Nacista da ne moze biti veci!!!
    U vucicevoj sizofrenoj, lazovskoj i prevrtackoj Srbiji samo tako i moze da bude. Obradovic mora da bude Fasista da bi cipuljicka bitanga, konvert i prevarant bila ‘Eurodemokrata’!!!

  12. Pravi vodja.Kad smenimo Vučića, šetaćemo ulicama sa zastavama protiv Boška.

    1. Naprednjaci su svim svojim clanovima i narocito funkcionerima dali direktivu da uz svako pominjanje imena Bosla Obradovica pomenu da je on fasistaa, misleci valjda da ce to izazvati otpor i otklon prema njemu i u nasoj i u medjunarodnoj javnosti. Ali, zaboravili su mnogo toga sto ovu njihovu nameru cini losom, lako citljivom i prevarantskom. Kao prvo, mnogo evropskih drzava je imalo vlade koje su saradjivale sa nacistima umesto da se bore protiv njih sto ih cini posebno osetljivim na ovaj termin. Da ne govorimo o Nemackoj i Austriji koje su leglo nacizma i najbolje znaju sta je nacizam bio. Da li ce se njima dopasti ovo Vucicevo poigravanje sa terminom fasista? Sigurno nece. I najzad, ono sto je najbitnije, Vucic na ovaj nacin vredja sve zrtve nacizma i fasizma sto ce mu svakako pre ili kasnije stici na naplatu.

  13. TOTALNI PROMAŠAJ ….ŠTA JE BOŠKO IMAO DA PAMETNO KAŽE??OLJI KAO NOVINARU SVAKA ČAST,ALI BOŠKO KAO GOST……NIKAKO

    1. Pa zar se ne borimo da svi imaju pravo da kazu sta misle ?!! Znaci Bosko kao gost nikako, ali Nesa i Vucko neka i dalje iskacu iz frizidera?

  14. Okej Obradoviću, ako nisi sledbenik ideja Dimitrija Ljotića…..odaj nam tajnu, čijeg mišljenja si sledbEnik? Baš nas zanima.

  15. Nervira ovop lupetanje partijskih podrepaša, sa raznih strana, koji ovoga čoveka nazivaju fašistom i sledbenikom D. Ljotića. Mislim da se radi o ljudima, koje rukovodi sitna partijska logika i slepa poslušnost i odanost „lideru“. Sutradan će svakog srpskog rodoljuna i nacionalistu, neprijatelji ovoga naroda nazivati fašistom. Mislim da se na ovom primeru, sasvim jasno vidi plitkoumnost i nezrelost naše političke elite. Nisu svesni štetnih posledica, koje će doći već sutra, na ono što su izgovorili danas?! Na kraju, uopšte nisam oduševljen likom ovoga gospodina, niti mi se dopada njegov način političke borbe.

    1. U svemu se slazem. Ne slazem se ni ja sa njegovim nacinom borbe. Ale se mnogo vise ne slazem sa nacinom vladavine prvorodjenog. E sada, ako bih iskreno trebao da biram izmedju njih dvojice, izabrao bih Boska.

  16. Emisija je “iz prve” postigla svoj nekadasnji (visoki) nivo i pokazala (a) da nam je nedostajala i (b) zasto je Vucicu prvi korak po dolasku na vlast bio da je zabrani. Racunajte na nevolje da se emisija odrzi, bice tu jos svega i svacega.

  17. O cemu vi , pobogu?! A ovamo pred celom Srbijom oce lukavi Pozgaj da nagazi Milojkovu( 74) Milijanu( 21) ! A Milojko ima slabo srce,tek ga operiso!!!

  18. Ih ih ih…. Ocigledno je da gledas iskljucivo PINK. Sad da te covek pita koju zenu je napao i sta je srusio, nemas pojma. Ajd polako kod Sarape na kanal, da ne propustis DJ Zeks party.

  19. Ne znam čija mišljenja sledi Obradović ali je očigledno da su pogrešna.Šta forsirate više Boška,koga on još zanima?

  20. Džaba ti je Boško , ti si proglašen za Ljotićevca i to će na medijima biti ponovljeno potreban broj puta , da ima odgovarajući efekat u javnosti . To je danas važnije nego jesi li to ili ne .

  21. A nasilje nad ženama se očigledno kod njega učilo na časovima književnosti?!

  22. Ni ja nikada nisam mislio da je Obradović ljotićevac, jer je, koliko znam, D. Ljotić bio germanofil i kolaboracionista, a ovaj, ako je ikakav „…fil,“ onda je to više vezano za Rusiju, a takvih u našoj zemlji ima podosta. To što se Obradović i Šešelj uzajamno ne podnose – sasvim je logično, jer kao cilj imaju isto ili slično biračko telo.

  23. Stranke desne orijentacije su normalna pojava u svakoj državi i normalno je da imaju podršku do 15%i sve preko toga je razlog za uzbunu. Problem u Srbiji je što te stranke danas imaju 60% podrške (vučić, šešelj, obradović…)i vraćanje u normalne okvire neće biti ni brz ni bezbolan, ali je neophodan.

  24. Hvala Bogu sto se `Olja’ vratila na TV! Citam novine na internetu, ne gledam TV iz Srbije.

  25. Apelujem na zene, pre nego sto ga podrze, da razmisle o posledicama kriminalizacije abortusa.

    1. Hhahaha, bravo Milane. Moraćemo ipak na kraju da poćeramo i Vučićevu i Obradovićevu bandu sve do Blaajburga gde im je i mesto. Naši stari nisu završili posao moraćemo mi. Ili ćemo polako nestajati sa ovima na sveopštu sramotu

    2. Zna se sta je Bole . Antifasista, kao svi cetnici, kralj, ujedinjenje ili smrt, solo Velika Srbija bez nesrpskih elemenata… malo u tercijalne, hladnjace, Drinu… Dakle, nista posebno, pitajte Seselja, Tomu, Acu…prosto ko pasulj…

  26. veliki problem ove vlasti je obradović. nemaju ništa za njega pa moraju da lupetaju i izmišljaju. no istina kad tad dođe i do tih naivaca što gutaju te laži sa naci medija.

  27. Citajuci komentare, sticem utisak da je pocela predizborna kampanja pa trazimo od Boska da se odredi po svim sustinskim pitanjima, a posebno u vezi sa zlocinackom Milosevicevom politikom ciji su saradnici i danas na vlasti. To pitanje ce biti veoma vazno pred fer, slobodne i postene izbore za koje se gradjani moraju izboriti nenasilnim sredstvima u drzavi gde vlast svakodnevno vrsi nasilje nad zdravim razumom, siri mrznju i podele gde god moze a mrznja, zna se, nikome, nikada dobra nije donela . Bosko nije fasista, ali cim krenemo o tome da polemisemo. znaci da je Gebelsova odn. rezimska
    . propaganda bila uspesna. Bosko ne sme da se ponasa kao Vucic , kako Vucic prema novinarima N1npr. tako Bosko prema novinarima Pinka i ostalih prorezimskih medija. Po pitanju resavanja Kosova ne razlikuje se od Cvjetina Milivojevica za koga niko nece reci da je fasista. Raznolikost i razlicitost je potrebna ovom drustvu i treba da naucimo sa tim da zivimo bez obzira sto nam necije ideje nisu bliske. SVAKO MOZE DA MISLI STA GOD HOCE, ALI NE SME SA RADI SVE STO HOCE.

  28. Koliko god zvučalo neverovatno, mislim da je, na sreću, naše društvo dovljno moderno, dovoljno multikulturalno, dovoljno raznoliko, i dovoljno demokratično da bi se „zapatile“ ove Boškove ideje. Srbija, kakva god da je, je u XXI veku, a Boško i Dveri su sa svojim „tradicionalnim“, „porodičnim“, „hrišćanskim“ vrednostima ostali u XIX veku. Jedan takav, mnogo sličan njemu, nas gotovo istrebi, raseli više ljudi nego „Oluja“, i zato se nadam da nećemo napraviti istu grešku. Baš me briga kakve je knjige pisao Ljotić, sve i da je lirska poezija, on je osvedočeni crnokošuljaš i fašista. Ime da mu se spominje samo u tom kontekstu, ni u jednom više.

  29. Samo napred, mogu da te mrze. Cuvaj se krtica, izdajnika, kojih je uvek bilo i bice u nasoj istoriji. Ima ih svuda.

  30. utisak je da je emisija bila bezveze, voditeljka je najlosija od svih, uporno pokusava da navodi ucesnike u razgovoru u pravcu koji ona zeli…jednom recju sve je isto kao u vreme Milosevica i DOS-a, stvara se podela u drustvu koja nije dobra…podrzavam Boska Obradovica, ali zahtevi za ostavkom AV su potpuno nerealni, treba se boriti za slobodu medija i fer izbore…Samo sloga Srbina spasava!

    1. Utisak je da Nebojsa nikad nije razumeo šta je Utisak nedelje, koja je svrha emisije i šta ona znači za politički život u Srbiji.

    2. Nebojša bi da svi Srbi budu kao jedan. Kao povezano snoplje ili zbor ili sabor. (Ital. I Faschi)

  31. Otkud vam ideja da je Bosko fasista kad su bas fasisti protiv njega, jer su protiv svih stranaka koje ucestvuju u politickom zivotu za vreme NATO okupacije od 5.10.200.? Plus Dveri dobijaju pare iz dijaspore, dakle iz NATO zemalja, a fasisti su protiv EU/SAD/NATO, te ima i podrsku hriscanske crkve, a fasisti ne vole Abrahamove religije kojima hriscanstvo pripada, a zna se sta fasisti misle o abrahamizmima. Stavise, medju fasistima kruzi prica da je Obradovic Vucicev trojanac…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.