Obradović: Počinje stvaranje patriotskog bloka

Glavna tema ukidanje rijaliti programa
Protest Dveri podržavaju sindikati vojske i policije, opozicioni lideri ne dolaze

Ostavite komentar


  1. Mogu da prave i blokove i bilo sta.Narod vise ne veruje ni rec opoziciji i to je evidentno.O kakvim se ljudima radi nemaju oni nikakve sanse da dobiju ni dvaposto glasova pa radili i pricali bilo sta.

  2. Jedni na jednu stranu dugi na drugu stranu kao rogovi u vreci a ovamo pricaju o nekoj saradnji i necemu.Cela opozicija je takva svi oni zele vlast i svasta bi uradili samo da je dobiju.Ali nece jer narod odlicno zna o kakvim se ljudima radi i sta su u stanju da urade a to je da Srbiju ponovo gurnu u blato sto im nece dozvoliti.

  3. Ma kakav patriotski blok?
    Treba nam opšti svenarodni pokret za spas države!
    Trebaju nam nave univerzalne ideje za pokretanja zdravijeg i boljeh života u koji će stati sve normalne potrebe svih normalnih građana Srbije. To što vi radie je prevaziđena ideologija prošlosti. Koja nikad nije dala rezultate. Kako se jednom ne opametimo i uvidimo da je to kao i uvek promašaj.

  4. Bosko, kao i Jankovic i Beli, nije nikad bio u vlasti i nikad nije ukrao pare narodu, dakle, sve negativno u vezi njega je u stvari stranacko prepucavanje. Ne zaboravimo da rijaliti show nije ukinut zbog uticaja Peconija na politiku, on i Zeljko Mitrovic su glavni zagovornici rijalitija. Zbog ta dva coveka, cela Srbija se unazadjuje kich i shund programom.

  5. Ako ne volite realiti programe, promenite kanal. Imate danas oko 130 programa pa birajte. Ali ovaj Obradovic, ne znam doduše ima li ženu, dali i mju prebija. Jedan političar u pokušaju, deli nam lekcije, tako što prebija žene, pri tom šeretski se smeška. Znate to više nije šala, koliko mržnje ima u ovom narodu. Ljudi budimo dobri jedni prema drugima. Budimo tolerantni, deca naša nas gledaju.Razmislite!!

  6. Ако се не жалите међународним организацијама,нећете ништа постићи!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.