Obradović: SZS u celosti od danas u bojkotu

Ostavite komentar


  1. Mene nije jasno kako Lutovac učestvuje u totalnoj blokadi kada su se neki lideri DS danas oglasili i rekli da je to uslovni bojkot. Ko tu laže i da li demokrate uopšte znaju kakvu su odluku doneli.

  2. Sada čitam intervju Balše Božović de jasno kaže da je bojkot uslovni i da da će raditi sa ljudima iz EU da se poprave uslovi. U čije ime Lutovac donosi odluku o konačnom bojkot. Da li iko zna o čemu se radi.

      1. Ja govorim o činjenicama a vi samo znate kada vam se ne svidja optužiti nekog da je bot.Ja sam apolitičan ali znam da svakoj vlasti treba jaka opozicija a to može samo DS

  3. Ja ne mogu da verujem da ljudi ne razumeju šta znači „bojkot izbora do ispunjenja uslova“. Jel vi zaista mislite da će bilo koja politička partija bojkotovati izbore od predstojećih pa sve do kraja svemira?!?! Pa ako se ispune uslovi koje zahtevaju naravno da će prekinuti bojkot i izaći na izbore, zaboga. Jasno su izneli stav da su od 42 zahteva 3 ključna, jedan od ta 3 je sloboda medija i minimum 6-9 meseci te slobode do dana izbora. I to pričaju svi lideri opozicije kao papagaji jer izgleda mnogima nije jasno šta znači bojkot izbora i do kada će trajati tj. kada će izaći na izbore.

    1. Pa što se onda ovi u DS razilaze u tumačenju odluke.Balša i još neki iz DS kažu uslovni bojkot i
      tek da će sa ljudima iz EU raditi na promeni uslova pa tek onda ako ne budu zadovoljne biće konačan bojkot.Lutovac već danas proglašava konačan bojkot.Pa pitaj ove u DS što daju različita tumačenja pa nam objasni.Takodje danas objavljeno da će Trifunović 19 proglasiti bojkot on danas na Tviteru daje sasvim drugačije objašnjenje.Komfzzija priznaćeš.

  4. Opozicija nema hrabrosti da se suoči sa realnošću da nemaju nikakvu podršku. Lakše im je da bojkotuju izbore, nego da javno proživljavaju sramotu koja bi im se desila, ako se u međuvremenu ne predomisle da ipak učestvuju na njima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.