Obradović: Tužba protiv Vučića rijaliti šou u režiji Bebe Popovića

Ostavite komentar


  1. Ma jok. NARKODILERI su resili da preduzmu dodatne mere opreza. Vucevic je od AV dobio zadatak da podnese KRIVICNU PRIJAVU protiv Predsednika Srbije, a predsednik opstine Stara pazova da kupi dodatne kamere i time zatvori video prsten oko „PROIZVODNJE SIROVINE“ na Jovanjici.
    Znaci Vucevic ce da OMETA POLICIJU u radu, koja treba da podnese krivicnu prijavu Tuzilastvu, jer je uhvatila Vuciceve i Vulinove meskalerosa na delu i prikupila dokaze. A, napredni opstinari ce da povecaju budnost i strazu. Ljudi jednostavno nece da batale narkodileraj. Navukli se i to ti je .
    Samo ce sada preko Vuceviceve prijave da zataska ovu svetsku bruku. I tako se Srbija i Srbi vozaju od jednog do drugog monologa Aleksandra Vucica po principu kadija te tuzi, kadija te sudi, ali samo SEBE OSLOBADJA.
    AV:- Policajci koji su izvrsili raciju na Jovanjici bili su drogirani, pa im se samo ucinilo da se tamo gaji MARIHUANA i preradjuje ulje od kanabisa.
    AV and AV braders nisu narko dileri vec humanisti i filantropi.. Takoreci faktori mira, koji nema alternativu i koji se zalazu za trajno resenje pitanja Kosmeta. I na kraju Nebojsa Stefanovic nije u sukobu intreresa zbog toga sto je svom ocu omogucio da ucestvuje u preprodaji oruzja iz drzavnih preduzeca za racun privatnih kompanija.
    Pa naravno N.Stefanovic je to posteno zaradio, jer je „STAVIO U FIOKU KRIVICNU PRIJAVU PROTIV AKTERA NA JOVANJICI“, a posto citavih 20 dana nije podneta ista prijava to je revnosni Vucevic , gradonacelnik Novog Sada nicim izazvan podneo KT.
    Posto je Stefanovic odradio svoje u policiji sad je red da Nikolica Selakovic pritisne tuzioca, koji je vec dobio krivicnu prijavu, tako da se odmah odbije. I onda nema krivicnog dela brace Vucic, Vulina, Koluvije, samo naprednjacka magla i mrak . Marihuana je stvarno jaka, ali problem ce biti kad dejstvo prestane, a robe ne bude vise. Tad ce biti najteze patnje i bol.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.