Obradović: Zašto Vlada izbegava da napiše “srpskih snaga bezbednosti”

Skupština Srbije počela raspravu o 600 amandmana na Zakon o jevtinim stanovima za snage bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Šta god da je u pitanju opozicija će uvek naći razloga za kritiku svega i svačega.

    1. Samo ne znam koliko stanova je opozicija sagradili za vreme njihovog mandata. Odgovor je nula, oni su rasprodali ono sto smo imali.

  2. Suvišne su polemike oko toga kada je u sektoru bezbednosti bilo gore ili bolje. Pre nego li su SNS došli na vlast o sektoru bezbednosti se veoma malo brinulo.

  3. Iskreno, ovo mogu samo da pohvalim. Dosta mladih nema stan, vec stanuje sa roditeljima, ovo je prilika sa nov pocetak, osnivanje spostvene porodice.

  4. Obradović ne zna Ustav Srbije, ovo je zemlja gradjana Srbije a ne samo Srba, ima u Srbiji i 17 odsto gradjana nacionanih manjina.

  5. Da si ti pametan kao sto se pravis da jesi gde bi nama kraj bio? Nego svi ste vi jaki samo kad treba da se neko kritikuje, a nesto pametno da kazete to bi bilo cudo nevidjeno.

  6. Svaka aktivnost Vlade je bazirana na ispumpavanju novca iz budgeta. Ovo je samo jedna od mnogih kpja bitrebala daobezbedi lojalnost snaga bezbednosti a u isto vreme omoguco enormnu zaradu za firme bliske SNSu.

  7. …onaj ko se prvi prijavi , prvi i dobija stan. ???
    Čemu onda 600 amandmana, čemu nekakvi kriterijumi ?
    Ljudi od 1995. žive po kasarnama, bruka !

  8. Zar nije ovo diskriminacija.drzava pravi stanove od nasih para a pravo na kupovinu imaju samo pripadnici snaga bezbednosti i to pod povoljnijim kamatama nego ostali stanovnici i jos imaju solodna primanja siguran posao i beneficije.Svaka cast

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.