„Od Srbije na bensedinima Vučić izvlači svoj rejting“

Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne stranke, za Danas o bojkotu, vlasti i protestima

Ostavite komentar


  1. Koga da ne ubedjuju debelovrati batinasi, ove koji svi do poslednjeg „nedaju“ kocoBo i nece u NATO? Pa slabo ih nesto ubedjuju. Ja mislim da to treba temeljije ubedjivati, tako stto ce svaki „glasac“ koji nece u NATO biti poslat na visegodisnji odmor, u gipsano korito. To je dobro, takvi da odmaraju u gipsanom koritu. Tada su najbolji.

  2. Gospođo Rašlović ksžete da ste realni i u toj tealnosti optužujete Vučića i za gluposti koje su počinile bivše vlasti a i sadašnja opozivija. Izborne zakone i izborna prsvila doneli su neki drugi. Što ih on uspešnije koristi druga je stvar i govori o njegovoj i njihovoj sposobnosti. Skuštinu je obesmislila opozicija podnošenjem amandmana na svaki član sa dve reči „briše se“. Da li je to demokratski dijalog i pokušaj da se zakon popravi? Opet je druga stvar što vam je doskočio i onemogućio vas u toj gluposti koristeći mehanizam koji je neko drugi uspostavio. Vučić jeste često aroganta i narcisoidan, ali vidi i bolje i dalje od svih vas, uvek je dva koraka ispred. Vučić igra šah i mnogo bolje shvata i svoju i vašu poziciju i izvlači najviše što može a vi udarate u prazno. Stanite pred ogledalo i pogledajte se dobro, priznajte sopstvene greške, pa umesto otužnog cviljenja o diktaturi i sopstvenoj ugroženosti, osmislite kako da popravite sebe i svoje ideje da budu smislene i sprovodive. Tako se borite da mi na bensedinima vidimo alternativu.

    1. U načelu bih se složio sa ovim tvrdnjama s tim što bih dodao da je sramota velika, u 21 veku, u sred Evrope da postoji ovakvo, bezidejno i haotično društvo koje drži jednog arogantnog diktatora na čelu države. Jeste bivša vlast bila ovakva i onakva, jeste Tadić dozvolio da se njegova DS odrodi od naroda i zapostavi njegove interese ali zar je OVO alternativa?! Pa gore nije moglo a tek svašta može biti. Šta se to dešava sa ovim narodom, ima li bar zrno pameti u glavi?

    2. Gospodja Sandra bi bila dobar salonski politicar u jednoj sredjenoj zemlji, u ovakvoj Srbiji na bensedinima, ona se ne bi snasla, u principu mi nemamo politicare koji bi bili u stanju da promene svoj moral baveci se tim poslom, zato je narodu sve jedno da li ce da sjase Kurta ili da uzjase Murta, kad su svi potpuno isti, pohlepni, kriminogeni, manipulativni, nemoralni licemeri,kojima je na prvom i naj vaznijem mestu licni interes a narod zadnja rupa na svirali.

    1. Svi koji misle, i malo vide unapred jasno im je sta govori Ivicka.Ona kaze da kuca gori. Trgnite se ljudi.Dim kulja iz podruma, kao I sa svih radnih spratova.

    2. Ako si glup nisi gluv i slep i veoma dobro si ti uvređeni prijatelju shvatio šta je gospodja Ivić-Rašković rekla i analizirala stanje ove vlasne pošasti. To što te vređa istina o navrhvođi to je tvoj problem, a ne našeg komentatorluka.

    3. A čime si Acika ti zadojen kad ništa ne vidiš i ništa ne čuješ a pro tome ništa i neznaš veseli Acika???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.