Odgovor Narodne stranke na to što Vuk Jeremić pomaže Vučiću

Ostavite komentar


  1. „Narodna stranka je opozicija vlasti, ali nikada neće biti opozicija Srbiji, srpskom narodu i srpskim nacionalnim interesima“.

    Ovoj patriotskoj izjavi ne treba nikakav komentar!

  2. Ovo je patriotski potez čoveka koji je podneo ostavku onog trenutka kada je shvatio da trenutno ne postoji politička grupacija koju iole interesuje ova Zemlja, samo vlast, fotelja, privilegije i ništa više!

  3. Batice(Vuče Jeremić),ima da te gospodin AV prevesla kao nikog do sada.Mada nisi mi se u startu svideo.Narodna stranka je teška zabluda.Predji u SNS.

  4. Svaka cast Vuku koji bez obzira na Vucicev odnos prema njemu i Narodnoj stranci odlucio da pomogne. To je pomoc Srbiji a ne Vucicu. Vucic ima kadrove koji mogu pomoci samo vlastitim dzepovima.

  5. Nisam pravnik tako da mislim da za genocid ne može da se sudi celoj jednoj naciji ili narodu nego pojedincima koji su organizovali i sprovodili isti. Prvo treba dokazati da je postojala namera za genocidom pa da je ta namera i realizovana (valjda tako nekako). A o Jeremiću samo najgore, dok je bio u vladi započeta i realizovana je pljačka Srbije tako što je NIS poklonjen Rusima (to što svi znamo a ostalo….)

  6. NIS je poklonjen Rusima i od gubitasa postao proditabilna firma koja puni budzet.

  7. Ili navijaš za Zvezdu ili za Partizan, ili si protiv vlasti ili si njihov, treće nema

  8. Komentar na izjavu Gospodina Jeremića o tome da je on „opozicija koja ће pomagati vlasti“ je primedba sa nekoliko osnovnih tačaka:

    Nedoslednost: Jeremićeva izjava o pripadnosti opoziciji koja ће sarađivati sa vlašću predstavlja protivrečnost. Opozicija, po definiciji, nudi alternativu vladajućoj stranci.
    Neoriginalnost: Komentar skreće pažnju na to da Jeremićeve izjave nisu nova pojava i da se oslanjaju na već postojeći narativ vlasti.
    Prozirnost tvrdnji: Kritika može ukazati na to da su Jeremićeve tvrdnje o izdaji i nelojalnosti druge opozicije verovatno neosnovane i deo šire strategije.
    Ukratko, komentar može da se napiše kao:

    Licemeran: Zbog istovetnosti sa stavom vlasti.
    Neporiginalan: Zbog ponavljanja postojećeg narativa.
    Sumnjiva: Zbog nepoptkrepljivih optužbi prema „drugoj opoziciji“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.