Odgovor Stranke slobode i pravde Dobrici Veselinoviću 1Foto: Logo

Ne razumemo razlog zbog koga je Dobrica Veselinović uvredio opozicione odbornike u Skupštini grada Beograda kada je naveo da „od 110 odbornika u najboljem slučaju je njih 20 zainteresovano za bolji Beograd“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Sa liste „Ujedinjeni za pobedu Beograda“ je u Skupštinu grada ušlo 26 odbornika. Sa liste „Moramo“ je ušlo 13 odbornika. Ukupno 39 od kojih bar 19, po rečima gospodina Veselinovića, nije zainteresovano za bolji Beograd!? Mi u SSP-u verujemo u suprotno. Da jesu. I to svi do jednoga.

Stranka slobode i pravde Beograd je uverena da svi mi koji želimo dobro našem gradu, samo zajedno možemo to i ostvariti. SSP ne misli da će uvrede i optužbe doneti bilo šta dobro, a svaki dobronamerni Beograđanin zna da će beogradska Skupština moći da radi u njihovom interesu tek kada SNS u njoj ne bude imala većinu, navodi SSP u saopštenju.

Odbornik Ne davimo Beograd u skupštini Beograda Dobrica Veselinović rekao je da je u gradskoj skupštini od 110 odbornika u najboljem slučaju njih 20 zainteresovano za bolji Beograd. Kao ilustraciju naveo je ideju da se ponovo primi 670 kontrolora i uvede ulaz na prva vrata. „Svako ko se vozi GSP-om zna da je to nemoguće, zaključio je Veselinović, a prenela Beta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari