Odluka o poništenju liste SNS u Šapcu

Tražen kompletna izborni materijal

Ostavite komentar


  1. „Niko ne može u momentu prijema sedam kutija koje tek treba da se pregledaju da potpiše da je primio svu potrebnu dokumentaciju.“

    Zamislite da odete u menjačnicu da vam zamene 1.000.000 EUR, ali ne prebrojite novac. Dođete kući i prebrojite 100.000 EUR manje. Čija je to krivica? Još su ovde stavili svoj potpis. Na sudu ovo dobija SNS, naravno ako je sve kako piše u tekstu. Ta osoba je potpisala da je primila svu dokumentaciju, a to da li može ili ne može da se popiše sve, to je njen problem. Totalna neodgovornosz za svoje postupke. Ovakvi treba da nam vode državu? Sad mi je jasno kako smo dospeli na ivicu bankrota, zato što se vode politikom „lako ćemo“. Ovi na vlasti jesu možda gluplji i nepismeniji, ali su odgovorniji i manji lopovi, ma koliko to smešno zvučalo.

    1. Stavljen je pecat kao i potpisi svih clanova komisije ( ukljucujuci i clanove iz SNS-a) sta je od dokumentacije DOSTAVLJENO od strane SNS-a. Tek naknadnom kontrolom je utvrdjeno da nedostaje saglasnost. Dokaz da nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju je i pokusaj da se naknadno ubaci nedostajuci papir. Odgovornost je na onom ko DOSTAVLJA dokumentaciju a ne na onom ko je zaprima. Ako je sud sud, lista SNS-a ce pasti. Hoce da vladaju a ne znaju ni izborna pravila.

    2. Kao na primer 300 amandmana na svoj sopstveni zakon šta SNS radi da bi ugušili mogućnost debate u skupštini.
      I ne izborna komisija ima prestavnike svih zainteresovanih strana i ima pravo da treba 24 sara da pregleda zahtev. Nije to brojanje novčanica što radi kasirka u samoposluzi

  2. Poslednji trzaji kupus opozicije, ali neće izbeći poraz. Ono šta kritikuju Republičku vlast oni rade u Šapcu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.