Ognjenović i Šumarac: Izbora u DS će biti 26. septembra

Ostavite komentar


  1. Hoće li nastati samo jedna nova „demokratska“ stranka ili više njih?

  2. Neke osobe o kojima su svi imali visoko mišljenje bi morale da budu svesne svojih godina. Njihov intelektualni nivo nije kao pre 20-30 ili 50 godina. Ostalo im je ime koje bi trebalo da očuvaju neokaljano. Jasna mi je želja za dobrim gospođe Vide ali mislim da je iskorišćavaju oni koji žele dalje uništavanje DS-a. Isturaju je i koriste njen ugled a oni se kriju iza nje kao što se sns krio iza AV na izborima.

  3. Ovi sve rade da uniste i ono malo sto je ostalo od D.S-ke!

  4. „Ujedinjenje sa srodnim strankama“ je ujedinjenje sa Borisom Tadićem -koji ih je nezadovoljan porazom na izborima za predsednika Republike – napustio i osnovao svoju kombi stranku.
    A predsedničke izbore je izgubio jer se gledao u ogledalo dok su ekipe na terenu (partijske kolege) krale i bahatile se sa mahinacijama u privatizaciji,tenderima,restituciji …I sad zbog njega , ekipa Šumarac, Milosavljević (jedan od – za mene – sive eminencije iz DS – sa nagoveštenim
    a nikad raspakovanim aferema vezanim za Privrednu komoru, radno mesto supruge u Kontroli letenja …), Kena , Lečić – ruše Lutovca jer će oni dići rejting i energiju naroda …
    Biće to zakucavanje i poslednjeg eksera .
    I iako svestan da uništavanje DS (čak i ovakvog) znači još manju šansu građana Srbije da izađu ispod Vučićevog šinjela, možda je i istorijska nužnost i kosmička pravda da se to desi.
    Apsurd je daTadić bude razlog za to , ali i to je valjda kosmičko namirenje !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.