Olenik: Uslovi jesu loši, ali ne toliko da se bojkotuju izbori

Ostavite komentar


  1. „Olenik je, ipak, ostavio mogućnost da se, ako se izborni uslovi pogoršaju, promeni odluka o izlasku na izbore.“

    Čovek se licitira.Pa ko da više…

  2. Kakvo ste vi razocarenje! Polagala sam nadu u vas, a onda se udruzite sa Radulovicevim ostatkom zvanim „Moderna Srbija“ (i vrapci znaju ko ih je stvorio). Ja sam gajila iluzije da ste vi levo orijentisani, ali sam ocigledno pogresila Pa se pitam STA moze da se jos pogorsa, ne biste li vi shvatili da nije u pitanju bojkot, vec LEGITIMNOST izbora.

  3. To su izbori kao kod Tita 1946, vraćeni smo u 1946. “ Građanskog demokratskog foruma“ nas poziva na izbore. Da nije tragično bilo bi komično.
    U Srbiji ne postoje mediji, posotoje samo GLASILA VLASTI ZA ISPIRANJE MOZGA NARODU. Puka prazna propaganda, nismo krivi mi koji vodimo zemlju decenijama (dibidus pogrešno) nego je kriva kafe kuvarica, dadilja Cica i &

  4. Izborni uslovi su onakvi kakvi su ih postavili ovi koji su sada opozcija. Sada kukaju na te uslove i hoće bojkot, smešno.

  5. Uslovi su toliko dobri da sam ja za ovu stranku cuo pre neki mesec. A redovno pratim srbsku politicku scenu. A sto se tice za i protiv bojkota, toliko je pausalnih i ad-hoc ocena izreceno poslednjih meseci i sad se ne moze prepoznati sta je cinjenica, a sta spin. Dakle, izbori ne mogu da budu malo regularni, a malo ne. Ili je sve u redu ili nijje.

  6. Dobro je pile malo,sve smo razumeli. Ti izadji nabovakve izbore i kandiduj se,kipis od pameti. Sta?? Nemas stranku?? Ma nemoguce takav kapacitet! A.Vucicu niko normalan vise ne veruje,ne zagadjujte medijski prostor vasim agitovanjem i propagandom. Uzalud bacate novac,vlast u Srbiji se mora promeniti jer,jednostavno nisu normalni.

  7. Izbore podrzava vecina Srbije a ovi sto nemaju ni za cenzus pa traze razloge to je njihova stvar.

  8. Uslovi jesu loši, ali ne TOLIKO loši?!!
    Pa šta bi za tebe bili „toliko loši uslovi“? Potpuna zabrana opozicionog delovanja kao protivdržavnog i streljanje po kratkom postupku svakog uhvaćenog pripadnika opozicije?
    Da li ćeš tek onda proceniti „e, sad je STVARNO loše i MOŽDA bi ipak trebalo da bojkotujemo farsu zvani izbori“?

  9. Aj ti to objasni Đilasu i Obradoviću. Za njih se nikad neće stvoriti uslovi za izbore, jer nikad neće imati većinu glasova.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.