Olenik o Vučiću: Poražen i ponižen hoće da popravi poziciju najavom suđenja Radoičiću

Ostavite komentar


  1. 22.put bio na protestima koji se ignorisu i strogo kontrolisu od BIA i policije. Bice dosta i za koaliciju na tzv. vlasti,jednostavno oni moraju biti uhapseni,smenjeni,procesuirani za bezbroj antiustavnih radnji te zbog nacionalne izdaje.Organi gonjenja treba da urade svoj posao da ne bude suvise kasno kad krene lavina.

  2. Sve ste pobrkali kao i obicno, mesate se u stvari koje vas se ne ticu niti su vam u nadleznosti.

  3. A ko se, uopšte, pridržava ili ne…Briselskog sporazuma, pa Rezolucije 1244, „Dejtona“ … i svih“sporazuma“? Svako ih tumači i kruni i „sprovodi“ kreativno i nefiksirano.

  4. Pero gospodin Olenik je građanin Srbije i tiče ga se. I mene se tiče. Imaš nešto protiv ?

  5. Postobvani Pero vi kao i onaj neki Marko / Marketing rece da G-din. Blinken i G-din. Saliven ne znaju gde je Srbija a ovamo su neki izaslanici, tako i vi se pitate ko je G-din. Olenik a ako pretite politiku kao sto izgleda trebalo bi da znate ko je doticni Gospodin. A ko je sta pobrkao pa to cemo videti ako g. Vucic izgubi sledece izbore, verovatno ce onda mnogo toga biti jasnije. Blago vama. Napredno. Ziveli

  6. Od jednog notornog srbofoba i jos prikacenog na grantove ni ne ocekuje se nesto drugo od ovoga sta je izjavio.

  7. @ …kao organizator i naredbodavac akcije koja je Srbiju, prvi put u istoriji, dovela na korak do statusa sponzora terorizma.

    To sigurno nije prvi puta pogotovu ako se prisetimo Sarajeva 1914 u novije vreme – Zoran Djindjic, Oliver Ivanovic, a bilo je jos takvih podviga ili pokusaja u istoriji Srbije umotanih u oblatnu patriotizma i „vekovne borbe za slobodu“

  8. @Pera
    Ko si ti i da odredjujes ko ima ili nema nadleznosti da kaze zemlji u kojoj zivi sta ima?Ili smo mi mozda nedovoljno upoznati u kakvoj drzavi zivimo?Mozda se vratio jednopartijski sistem,a koliko vidimo ima i takvih kao sto si ti,pa ga podrzavaju.Jadni ste vi koji nemate svoje JA i koji samo klimaju glavom,pa kako vam vucko kaze.Bedno,sta drugo reci.Sto se tice gospodina Olenika,postovanje i kamo srece da je vise takvih u Srbiji.

  9. Ovo je organizovano od strane zapada samo je pitanje da li je vucic bio deo dogovora ili ne. Sudeci po njegovoj smusenoj reakciji rekao bih ne. Sve je islo u pravcu predaje Kosova. Razlika izmedju njega i opozicije je sto on to radi postepeno.

  10. Ma kakva teroristička akcija, slučajno je naletela kosovska policija dok su ovi pretovarali oružje kojim trguju.

  11. Zaboravili ste reci da je ovde rec o vrlo opasnom kriminalcu Radoicicu, da ce se tesko resiti njega, a mozda je sve ovo bio nacin i da ga se rese. Ima Radoicic debele veze sa albanskim krimosima, izvuku se ovakve face….zali boze naroda koji je jos na Kosovu i Metohiji, upotrebljen, zloupotrebljen i na kraju ce ih sve proterati. Samo srbi iz Bosne i Hercegovine nisu slusali Beograd i sacuvali su svoju teritoriju….

  12. Nepodrzavam Vucica ali od ovakvih kao sto je Oljenik mi je muka stalno pluje po Srbiji.

  13. @ Jana. 01. oktobra 2023. u 13.15
    „Uskoro ce izbori pa cemo videti ko se zadnji smeje.“

    Šta je u svemu ovome uopšte za smejanje? I država i društvo se raspadaju od licemerja.

  14. Olenik je gradjanin Srbije,. Srbija je u svom korenu i tradiciji demokratska drzava. Sasvim je normalno i dopisteno da bilo ko predlozi samonegaciju, samooptuzivanje i da poziva da se izadje u susret nasim dusanima. Ko god da to predlaze, ne treba da grditi, psovati, ruziti. To nije srpski obicaj. Srpski obicaj je sagledati sta taj radi i hoce, i preduzeti sve civilizovane mere i korake da njegove zelje i stremljenja da Srbija nestane ne uspeju, da ne daju ploda. Konacno, treba biti covek. Ako neko opstaje tako sto radi na nasem nestanku, to je njegova opcija i izbor. Nije srpski suprotestavljati mu se silom i psovkom, vec mudroscu i promisljenoscu.

  15. Nemojte se prepucavati kada se i ne poznajete, evo idu izbori pa izvolite glasajte, svako za svoje i videćemo gde smo.
    To je jedini put

  16. ИДИСБОГОМ ти си са тим радио па знаш ко ли је криминалац и са ким ради??????? Олињали и промашени углавном овако ко овај виде све кроз наочале запада и за вечеру што су.
    Ево иду избори па ћемо видимо ко ће и колико % имати…
    Колило мржње према отаџбини Србији..??????

  17. Srbislava, i ja vidim da ovaj mrzi Srbiju, ali nemojte te izraze kriminalac i olinjali. Ako on uspe da nas sve navede da mrzimo njega kao sto on mrzi nas, onda je on uspeo u svojoj nameri i pobedio je, a mi smo izgubili. Ne zamerite, ovo nije „utuk na utuk“, vec moje misljenje kako da kao srbi prezivimo u vremenu kad u Beogradu i Novom Sadu ima mnogo, neverovatno mnogo srbomrzitelja i autosovinista.

  18. Вучић би оптужио и послао на суд сопственог оца, само да задржи положај.

  19. Ovaj čovek je neprijatelj Srba, nadam se da će to neko da shvati i istraži, da li je u pitanju lični animozitet ili je u pitanju nešto drugo? Rade li nešto te naše agencije ili svaki nesretnik ima pravo da nas blati!?

  20. Svaka cast, gospodine!
    Ova tragikomedija ne sme proci tek tako-bilo pa proslo. Bravo!

  21. Nazalost opozicija je uglavnom nesposobna, nemaju ni ideju ni energiju. Nazalost ovakav lopov i lazov kakav je Vucic, ostace opet na vlast, porazice opoziciju koju je BIA navukla na izbore. Bojkot izbora

  22. Kakvo izrucenje Kosovu,da li je ovaj tip normalan. Kosovo nema nikakav status,to je teroristicka organizacija u nastavku kao KP koja po medjunarodnom pravu ne postoji,a koju sponzorisu Amerika i Engleska sa.Berlinom i Briselom. Kada je Haradinaj svedocio u Hagu,protiv Milosevica,izjavio je kako je sa zadovoljstvom ubijao srpske policajce,vojnike i oficire, i to nije bio terorizam. E,ni ovo nije terorizam,vec pobuna ugnjetavanog naroda koji trpi teror vec43 godine. Doteran narod do zida,vise nema kud ,bice kako mora biti,zakoni su pisani za sve podjednako,ne samo za Srbe.

  23. Прва коју треба процесуирати, а за пример другима је Загорка Доловац. Жестоко је казнити, па онда редом по заслузи и по слову закона.

  24. Koliko neobrazovani nacionalisti omalovazavaju gospodina Olenika. Mrznja ih izjeda, poraze i gubitke progladavaju za pobede i herojstva. Suludo i zalosno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.