Obradović (SNS): Oni razmišljaju o blokadama puteva, a mi o izgradnji

Ostavite komentar


  1. Baš ste pametni.Ovo nije kućna zabava,niti rođendan,već ubrzanje procesa ukidanja SPS i SNS.Čekaju se ostavke predsednika i vlade.

  2. NE nasedajte na SNS propagandu. Oni primaju pare da bi gradili puteve za okupatorske korporacije koje gaze preko leševa da bi došli do profita.

    Narodu treba plodna zemlja, čista voda , vazduh i okolina i bore se za zdravlje svoje dece.

    TO JE TA OGROMNA RAZLIKA !!

  3. Šta si ti izgradila u životu i šta si radila. Celo Kraljevo zna kako si došla do Beograda i vrha tvoje stra ke, preko koga i preko čegaNemaš ni znanja ni morala imekome dr.žIš predavanja. Ne brukaj se više

  4. Da li ste citali Agatu Kristi i inspektora Poaroa, on lepo kaze za resenje problema treba ukljuciti one male sive celije u glavi hajde probajte i vi mozda vam nesto bude jasnije oko ekologije i zdrave sredine. Ziveli

  5. Ovo „molimo ostanite smireni“ znači možda „ovog vikenda bez čekića“?

    „Oni i mi“ čuvena krilatica za gušenje mišljenja. Još od Biblijskih dana.
    Biće kako biti ne može.

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 5

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.