Opomene poslanicima DS i Dveri

Ostavite komentar


  1. Svako ima pravo na različito mišljenje ali neki red mora da se zna a ne kao deca svi u glas se deru.Maja je opomenu izrekla pa valjda će se dozvati pameti i ponašati se u skladu sa godinama koje nose!

  2. Oprostice mi svako ko cita ove komentare, ali zaista ne mogu da ne spomenem Milojicica i njegov angazman na mestu predsednika opstine SMederevska Palanka. Najzaduzenija opstina u Srbiji. Doveo ju je do bankrota i sad ovde sedi i prosipa pamet ljudima okolo. Mislim da nema nikakav integritet da u bilo cije postenje on sumnja.

  3. Pa priznajte zašto opoziciji smeta da bilo ko dođe u Srbiju, osim vas samih. Prigabili ste najplodnija zemljišta, vinarije i vinograde samo za sebe, zato vam se ne sviđa ovaj zakon. Začepite bre više, nešto moraju i građani da živi a ne samo vi, seljak mora da rad, a ne samo vi. Sramite se.Trebalo bi im sve oduzeti što su stekli preko poljoprivrednog zemljišta najplodnija zemljišta pripadaju tajkunu Miškoviću Delta Agrar.

  4. Pa ko bi drugi nego oni. Jedni koji ne mogu da se pomire da je njihovo vreme proslo i drugi koji su sa ulica usli u odela i prave se da su politicari.

  5. Janos…Maja nije nikog opomenula vec Marinkovic a Maja ako nece da to lici na samoposlugu nek se nejavlja za rec.
    Rade Bosanac….tebi niko nista oprastati nema jer tu i nema nicega.
    Hedona….. pa sto mu Vodja nista neoduze.
    Branko Kostic….. jesu li ovi prvi i drugi isti ili drugaciji?

  6. Nisam ni sumnjao ko će najveći "nered" da pravi u parlamentu što se da iz priloženog i videti…poslanik DS Radoslav Milojičić, poslanik DS Goran Ješić i šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović. Neki stvarno neznaju kad treba da ćute…

  7. A ja mislio da ce opomenuti SNS
    Radikale.Smejurija od tzv.Parlam
    enta.Napustite ovo Prljavo Kazali
    ste opzicionari,ako boga umete.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.