Poslanici Skupštine Srbije tri sata utvrđivali dnevni red

Počelo prolećnje zasedanje Skupštine Srbije na dva fronta – u skupštinskoj sali i skupštinskom holu

Ostavite komentar


  1. Opoziciji je bolje da gleda svoj posao i da rade na programu lepše i bolje Srbije.Traženje smena i uticaj na druge je uzaludan,ali uticaj na sebe nije i neka se ne obaziru na druge već isključivo na sebe ako žele bolje rezultate u Srbiji!

    1. Pa i bilo bi nam lepše da raznorazni Zlatani misle svojom glavom a ne SNS-a.

  2. Da bi smenili Maju,prvo moraju da uđu u skupštinsku salu,a kada vide da nemaju većinu,da se postide i ostanu da predstavljaju glasače koji su ih legitimno izabrali.

  3. Marjan Rističević dvorska luda ove vlasti dva sata predlagao dopunu dnevnog reda vređajući lidere opozicije. Sramota da neobrazovani primitivan ispred vladajuće koalicije predvodi hajku protiv opozicije.

    1. to je suština „vođine“ srbije. neobrazovani i lopovi treba da ponižavaju obrazovane i poštene građane. gde ćeš bolji primer da je to tako od nastupa rističevića u skupštini.

  4. Najhitnije procesuirati sve pocinioce u vezi slucaja Elektroizgradnja kao i vlasnika Promont kompanije jer isti je glavni krivac za stradanje radnika u kompaniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.