Opozicija pod udarom vlasti poziva na protest „Srbija protiv nasilja“: Jesu li zahtevi realni i hoće li animirati javnost?

Ostavite komentar


  1. Kakav vam je to naslov ovg teksta? “Jesu li zahtevi realni”. NARAVNO da jesu. Cak je malo. A drugo, narod ako se ne odazove posle ove strasne tragedije, mi smo onda jad i beda. Da ne komentarisem dalje.

  2. Opozicija planira udar na vlast sad kad je najteze, najtuznije i najgore. Pa nista im nije sveto.

  3. Opozicija je dotakla dno. Besramno koriscenje tragedije zarad politickih poena, to je stvarno katastrofa.

  4. Bolovi i dalje brane vlast,a u državi katastrofa,nek zamisle da je ne daj boze na mestu ovih roditelja što su ostali bez naj milijih,a ne sve kroz interes gledaju,nesto se mora menjati,došlo je do pitanja života i smrti

  5. Nek analiziraju svi svoje ponasanje videli smo u skupstini kako su svi kulturni

  6. Kaže sledeće „U političkom smislu, pitanje je da li će opozicija to uspeti da iskoristi i kanališe – zaključuje Bursać.“
    Ova rečenica govori sve, znači žrtve su već uveliko nebitne, bitno je samo kako iskoristi situaciju za političke poene. I onda narod treba da vas bira…tuga!

  7. Lista zahteva jeste duža, ali trebalo bi da bude još duža obzirom da je ovde sistematski zataškavan kompletan kriminal stranke na vlasti od strane ovoga što sebe naziva predsednikom, a ustvari je običan huligan koji širi mržnju i nasilje od kako je došao na vlast.
    Istovremeno, stepen pokrića kriminala, korupcije i svega negativnog je bukvalno kao da je šef mafije, a ne predsednik i to mora da se skida sa vlasti svim metodama, jer on i njegovi znaju šta ih čeka nakon pada…sigurno ne sloboda.

  8. Aloooo ljudi,čitam i ne verujem…pa šta je vama sveto,av?jel on vaš bog??? Pobegla sam iz Srbije ali izgleda ona od mene nije. Naravno da treba odmah zatvoriti zadrugu,nigde u svetu se ne promoviše nasilje,prostitucija,to što vi podržavate je za svaku osudu. Gledam VB u Italiji i sve druge rijalitije,nema nasilja,mala naznaka nasilja se najstrože kažnjava…a vi slavite prostitutke,robijaše…strašno…lečite se svi koji to podržavate….fuj, odvratno

  9. moj predlog KONKRETNIH pitanja-zahteva Vucicu
    1.tragedija helikopter-istraga do kraja a Gasica zadrzi ni nama ne treba
    2.afera Savamala-istraga do kraja a idiote cuvaj za sebe
    3.tragedija na doljevackoj rampi-sakriveni snimak ili na sud.4.Ivanjica-istraga do kraja

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.