Opozicija: Vesiću, radiš li za Beograđane ili za Vučića?

Sagovornici Danasa o najavi zamenika gradonačelnika da će u ime predsednika Srbije pokloniti građanima 10.000 državnih zastava

Ostavite komentar


    1. Uzaludno trazim kriticnu i konstruktivnu misao u srpskoj stampi, nekada je list Danas bio neprikosnoveno najkvalitetni list.
      A danas me posle svakog citanja hvata mucnina zbog nacina na koji novinari u tom listu pisu o svojoj drzavi.
      Dugo zivim u inostranstvu u jednoj velikoj i mocnoj evropskoj drzavi ali nikada nisam mogla da procitam tolike izleve mrznje i preziranja vlastite nacije.

  1. Zorane Vuleticu ti nisi dostojan ni da pomenes ime Djenerala Milana Nedica!

    1. Pre bih rekao da je gadno uzeti u usta Nedića, poznatog fašistu i nacističkog uvlakača, koji je odgovoran za ubistva velikig broja Srba, Jevreja, Roma. Nema taj ni P od patriote ali ima P od nečeg što se rimuje sa „izda“.

    2. A da li smeju da ime Nedica pomenu potomci jevreja koje je taj isti djeneral i njegova kamarila potamanila za vreme rata?

  2. Prvo radi za sebe, sto vise klepi, vise ce mu i ostati kad namiri dva brata

  3. „Čujte Srbi“ pisao je Arčibald Rajs, ali Vi slušali, niste čitali.
    Da je to bila obavezna lektira, Vesića i njemu slične, sretali bi ste na ulici,
    ka radnike gradske čistoće.
    “ Svaki narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje“
    Istorija je stroga učiteljica, kod nje može da se ponavlja ihaha,.
    Lektira „Čujte Srbi“ Nije pročitana, zato nema prelaska u „sledeći razred“
    u društvo normalno uređenih društvenih sistema.
    Švajcarac Rajs, pre jednog veka postavi dijagnozu, prepisa lekove,
    ALI! Razumni se ovde preziru, zato NErazumni vladaju..

    1. bar ima sta da obelezava. ljudi dolaze slobodnom voljom na njihove mitinge a ne kao vi doterani u torovima i ogradjeni da ne bi neko pobegao. kako se osecate u tim torovima pogotovu ti dipl. agronome ,ako imas imalo mozga da shvatis sta sam napisao

  4. Vesic radi za drzavu Srbiju! I naravno kao zamenik grsdonacelnika, za Beograd!
    Ne znam sta opozicijanpokusava da dobije ocakvim izjavama.

    1. evo da tiodgovorim on treba da radi za narod a ne za vucica. da li je pitao narod sta im je najpotrebnije u ovom vremenu. to sigurno nisu zastave i histericno ponavljanje hvale vucicu. ali on kao i ti nemate pojma sta je zdrav razum

    2. Evo objasniću Vam. Da onima koji ovde ostavljaju komentate za sitne pare objasni da ovde od plate neće moći da se živi sve dok vlast arči novac svih građana na populizam i zamagljivanje svoje nesposobnosti i lopovluka. Jel Vam sad jasnije?

    3. Te zastave su bile namenjene nekom mitingu podrske av.Ali,posto do njega nesme i nece doci,da se ne bace,ajde da ih upotrebimo za „nesto“. A najugrozeniji su,naravno,lekari.
      Kakva podrska,kakvi bakraci,pa masķe bi im uzeli da bi se slikali sa nekim kojima “ poklanjaju“.
      Elem,KOJA JAVNA LICNOST se nije slikala sa necim sto je darovala?NI JEDNA.Amin.

  5. Zastava je simbol drzavnog uredjenja ili veza sa mozgom slicnog. Monarhija je uredjenje koje ima veze sa mozgom samo u procesu kontinuiteta od bar 5/6 kruna dedovih i njihovog minulog rada. Serpu na glavu mozete staviti i bilo kom na primer najaktivnijem poslaniku. Greska u procesu rada ne bi bila uocena. 21.vek. Rotirajte oko svoje ose. Ako se vec igrate sami sa sobom i sa nidje veze, gledajte da kruna na zastavi bude veca od zastave. Da istakne velicanstvene rezultate monarhije u celih “ par“ godina monarhovanja i voz kojim su pobegli od naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.