Opozicioni miting bi mogao da bude zabranjen?

Da li se na bojkotaše odnosi zabrana propagande dva dana pre i na dan glasanja

Ostavite komentar


  1. Pa to je odlično, 6. oktobar pada na 26. april. Zabranjuj, biće nas više na ulici!

  2. to zavisi od vlasti. ako vlast proglasi bojkotaše za nekog ko nije deo izbornog procesa i ne da im prostor na medijima da objasne zašto bojkotuju onda imaju potpuno pravo da ne poštuju izbornu tišinu jer je sama vlast rekla da oni nisu deo izbornog procesa. prosto

  3. „pozivanje da se ne glasa za druge spada u istu “

    Jedno je pozivanje da se ne glasa za druge, a sasvim drugo pozivanje da se ne glasa uopšte.
    Bojkot nije izborna kampanja, bojkot je anti-izborna kampanja.

  4. Jel čuste ovog Gaića. Ma kod pravnika može kako ga ćefneš, a da ne trepnu od sramote (izgubljenaje, nema je)

    A šta li to zdravom razumu ovde nije jasno? Sve je jasno.
    Na dan izbora nema okupljanja, za bilo koga, što je normalno i logično. Normalnim ljudima ne trebaju nikakve provokacije i tenzije, treba im red i mir.

    Zemljo Srbijo, šta sve moraš da trpiš.

    1. Niko ne može da ti zabrani spontano okupljanje bez govora, muzike i simbolično naziva“sahrana demokratije“

    2. Tačno tako šta sve jadna zemlja Srbija mora da trpi pa čak i da trpi likove kao što si ti

  5. Ne razumem.Prvo traze da se primene pravila koja ne vaze za njih a onda se pitaju sto bi morala ta ista pravila da vaze za njih.

  6. A vi lepo za taj dan zakažite utakmicu na male golove na platou ispred Republičke skupštine. Baš fin prostor. Pa kada se okupi publika onda će neki od prisutnih pred svima komentarisati raznorazne utakmice. Valjda raznorazne utakmice smeju da se komentarišu na ulici među ljudima. I, eto…

  7. Sve to vodi u anarhiju i u jos 50 godina izmisljanja nikad pre vidjenih drustvenih sistema. Imali smo samoupravni socijalizam, pa sto ne bi imali i monarhisticki bojkotizam. Pa za 50 godina da kukate kako je bilo dobro “za vreme Vucica”.

  8. Bas me intertesuje ko ce da “ IZVRSI NAREDJENJE “ prilikom eventuane zabrane mitinga opozicije prilikom redovnog prolecnog glasanja …Niska Zandarmerija ili novo kupljeni “ Pancir “ sa vulinom ispred “ kobri “ ili navijaca ..ha …ha…i to pred siroko otvorenim ocima EU posmatraca . Jedina sansa za miran BOJKOT je pustiti opoziciju da BOJKOTUJE glasanje sa izlaganjem svojih legitimnih ideja i zahteva za vanredne fer i slobodne izbore .Opozicija ne ometa Acu “ vladaoca “ da nam , danju i nocu , “ prodaje “ zlatno doba “ uz obecanja koja je vec zaboravio a ni “ sns – pink ovce “ mu vise ne veruju osim nekoliko sns talabanskih botova

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.