Opština Paraćin: Izjava Marka Đurića napad na lokalnu samoupravu

Ostavite komentar


    1. Ne nego ce da veruju onima sto su raskantali fabriku stakla u paracinu ?

  1. Smatram da su vrlo ruzna ovakva prepucavanja, nece dovesti ni do cega, samo ce se odnosti jos vise pogorsati. Najbolje je za svaku situaciju naci pozitivan kompromis.

    1. S kim Tankosava naći pozitivan kompromis? S Đurićem i sa SNS-om? Naivna si Tankosava. Mnogo si naivna.

    2. Ako se neko trudi da te opljačka, zaduži da i tuđe kredite (CHF) vraćaš, uništi ti kulturu, školstvo, zdravstvo, nagovara te na nasilje protiv brata tvoga, ruši tvoj grad, zapali ti kuću, naziva izdajnikom na Pinku, pa te ubiju… kakav kompromis? Zbog kompromisa sa zlom smo tu gde smo i moramo da hitno prestanemo s tom praksom jer ima da nas nema.

  2. Ovaj Đurić je gori nego što sam mislio. Samo loš čovek može drugima pripisivati loše stvari kje rade njegovi „saborci“. Pa oni vode autobusma ljde na mitinge u radno vreme, plaćaju, daju sendviče i punu organizaciju, a posle se iščuđavaju kako je došlo dosta građana svojevoljno!

  3. Kada god se pojavi neko iz S nepismene S može lako da etiketira druge pričajući o svojoj stranci i nedelima koje čine iz dana u dan.Spakuju i adresiraju.Na to se ne treba obazirati,toliko su to neozbiljna imena …..

  4. Blago vama Paracinci i svaka cast!Kao zenicu oka cuvajte to za sta ste se izborili svojim glasom i pamecu.Verujem da necete nasesti na lazi i budalastine.
    Sve najbolje vam zelim!!!

  5. AV potrčko prihvatio AV propagandu:-Ne smeju tri opštine da rade ono što samo mi imamo prava!

    1. Najpoznatije izvlačenje iz konteksta je ono „100 za jednog“ predsednika Vučića. Nije pozivao na suludu osvetu, nego su to izvukli iz konteksta. Šteta što nije imao priliku da to objasni pravnim stručnjacima u Hagu.

  6. Dokle će narod u Srbiji dozvoljavati da ga vode dvorske lude i nesposobnjakovići koji ništa u svom životu nisu uradili pošteno, već žive u lažima i prevarama obmanjujući ovaj narod preko njihovih lopovskih medija….

  7. Ne zamerite mu.
    Pokušava da imitira šefa i da laze ko on.
    Nažalost najveći lazov na svetu je Vucic pa Nikolic master tomislav pa baron Minhauzen.
    Hoce Djuricu da bude u tom drustvu.
    Ama ljudi kad je rekao neku pametnu rec?

  8. Svaka cast a sta je sa humanitarnom pomoci u vreme poplava koju su uzimali clanovi demokratske stranke i to oni koji nisu ni bili poplavljeni.Toliko o postenju paracinaca Paunovicevih pulena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.