Organizatori protesta "Srbija protiv nasilja": Nema disonantnih tonova oko jedne liste za izbore 1Foto: print screen N1

Nema disonatnih tonova kada je reč o jednoj listi, svi smo čuli i razumeli poruku građana i niko nema nameru da izneveri njihova očekivanja i uporni smo u tome da izađemo kao jedna lista, rekao je Srđan Milivojević, poslanik DS, na današnjoj konferenciji za novinare.

Marinika Tepić, potpredsednica SSP, navela je na konferenciji posle jutrošnjeg saopštenja Predsedništva te stranke da se zalaže za jednu listu organizatora protesta „Srbija protiv nasilja“ na svim nivoima, da zajedništvo i partnerstvo nije upitno i da je napravilo savez.

Na pitanje da li će inicirati razgovore o mandatima i preciziranju dogovora, ona je odgovorila da postoje redovni sastanci i da se na tome radi već dosta vremena i da će javnost biti obaveštena o ishodu.

Podsetimo, i iz Zeleno levog fronta i stranke Zajedno proteklih dana je poručivano da je izlazak na jednoj listi  zahtev građana i da to istraživanja pokazuju.

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić navodi da sva istraživanja, građani na ulici, angažovani pojedinci i intelektualci, govore da jedna lista proevropske opozicije konačno ima šansu da ugrozi vladajući režim i osvoji mandata koliko i Srpska napredna stranka.

Isto misli i poslanik Zeleno-levog fronta Radomir Lazović koji je kazao da bi proevropske stranke trebalo da na predstojećim parlamentarnim i beogradskim izborima nastupe na jednoj listi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari