Orlić (SNS) jedini kandidat za angažovanje nastavnika sa drugih visokoškolskih ustanova

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se svi ugrozeni udruze,
    da angazuju advokatski tim
    i da krenu sa masovnim podnosenjem krivicnih prijava
    protiv svih onih koji vrse zloupotrebe javnih funkcija!!!

  2. Orlić ometač obrazovanja sestara, nema šta je potrebno da predaje pravnicima, pa se grebe za platu. Molimo za imena komisije koja odobri taj referat i javni izveštaj sa NNV

  3. Megatrend kadar Jelena Damjanović na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Novom Sadu je za prethodne tri godine oterala iz ustanove tridesetak zaposlenih (nastavnika, saradnika u nastavi i administrativnih radnika). Mnogi dobijaju sudske sporove i bivaju vraćeni na posao. Ko će im vratiti izgubljeno zdravlje zbog odluka koje donose osobe sa sumnjivim stručnim i moralnim kvalitetima?

  4. Ovi mladi i nad..ani “naprednjaci“ ce zavrsiti karijeru pre nego sto svrse.Jad i beda ove mlade srpske nazadne naprednjacke stupidarnosti(mrak i suma gusta) koji ni sebe nisu u stanju da cuju,kamoli kolegu preko puta.Tako je to kad Hanibali i ljudi sa ukradenim maskama (licem) sa Savamale maltretiraju celu Skupstinu,kao ovaj lik i njegov idol Martinovic.Dok obojica cekaju CO2 iz “ekoloske“‘zadnjice vrhovnog vodje.Jadu i bedi nikad kraja….!

  5. Čovek je inžinjer, a treba da predaje na višoj medicinskoj školi?! Šta će da im predaje? Strukturu hirurškog čelika?

  6. Sve nekako i što zdravstvo propalo i što obrazovanje uništeno,sve nekako kontam dovešće se u red,neću oz svoje zemlje. Onda vidim političare pročitam izjave i odma razmišljam o odlasku. Ima li kraja ovoj lakrdiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.