Osmani: Očekujem da EU i NATO odgovore na Vučićevu ratnu pretnju

Ostavite komentar


  1. Mislim da bi neko poslao clanica NATO mora prvo biti priznata drzava od svih clanica ove organizacije, tako da…
    PS: Drugo kome je do rata, osim usijanim glavama, opusteno.
    PSS: Trece zlocini OVK moraju biti kaznjeni, svi koji krse medjunarodne pravne norme moraju snositi odgovornost, zvali se oni oslobodioci ili agresori, svi!

  2. Haradinova ministarka se uplašila Ramuša. Nego, možda je u pravu. Rat u Nagorno Karabahu je pokazao da se većina okupurine teritorije „Vratila“ kako je sam premijer Jermenije rekao Azirima.
    Ali, vraćanjem KiM ratom, će usloviti nove žrtve, nove četnike i baliste, nova rušenja uglavnom srpskih istorijskih i spomenika srpske kulture. Da li nam se to isplati.
    I opet Jovo nanovo i opet Haški Sudovi, mirovne misije… Čekate ulazak u NATO? Pa znate šta je Tramp rekao za „Lude Crnogorce“? A šta je novi šef Pentagona rekao o pomoći militantnim islamistima protiv jedne hrišćanske države?
    P. S. Srpska Lista treba da pokrene inicijativu za smenu ministarke inostranih poslova jer je iznela mnoge laži o nosiocu Sroske Liste i o srpskom narodu na KiM. Zbog jedne polurečenice je smenjen Jablanović a, za bujicu laži (čuj, Srbi silovali 100.000 Albanki) Stubla ni makar ukor. Uostalom, budžet još nije usvojen a padne li vlada neće ga ni biti.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.