“Ovo nije borba Zorana Živkovića, već građanski protest”

Reakcija na jučerašnji apel jednog od učesnika Protesta protiv diktature da se prihvati poziv Zorana Živkovića da studenti uđu u Skupštinu Srbije

Ostavite komentar


  1. "Insistiranje na prisustvu demonstranata u zgradi republičke skupštine i njihovo neprestano pozivanje od strane pojedinih opozicionih lidera da ih ugoste i da im omoguće da prate zasedanje sa balkona parlamenta, samo stvara kontraefekat i ne doprinosi ni na koji način ispunjenju zahteva koji su protestanti pred vlast postavili." A KO ce doprineti ispunjenju Vasih zahteva? Mozda ce Vucic odluciti uz saradnju sa Majom da promeni izborni zakon, pocne da postuje Ustav, ili ucini BILO sta od onoga sto trazite? Kako vi, dragi moji mislite da se bavite politikom BEZ politike? A najmanje mi je jasno zasto vas u tome podrzavaju oni koji o politici znaju mnogo vise od vas? I znaju da NISU SVI ISTI, a da bez artikulisane ogranizacije dobijamo ANARHIJU!

  2. "Zaključuje jedan od organizatora i logističar protesta"? A šta misle ostali logisitičari? I zašto odbijate naklonost onih koji misle slično učesnicima vašeg pokreta? Da nije greškom neki Vučićev omladinac dospeo u logističare? Nemojte biti mladi i glupi, bolje je mladi i pametni.Budite sumnjičavi ali sa povodom, ne budite umišljeni i bahati jer imamo takvih previše.Ne delite narod, saradjujte sa istomišljenicima.

  3. Ova su deca najvrednije i najbolje sto svi kao narod imamo u ovom trenutku i imaju dovoljno godina da su vec mogla biti pokvarena i kontaminirana ovom bolešću od podaništva i ulizništva ali nisu! Zato nam oni izgledaju tako veličanstveno i bude u nama osobine koje radi pukog preživljavanja atrofirale! Na nama je da vidimo mozemo li ponovo prohodati i progledati!

  4. mislim da svi koji pamte delovanje zorana zivkovica tokom protesta 90ih godina nemaju razloga da strahuju da ce on zloupotrebiti sadasnje proteste na bilo koji nacin. licno smatram da je poziv bio dobronameran i u duhu deblokade rada parlamenta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.