Pacoli pozvao Skoplje da odbaci naloge koje izdaje Beograd

Ostavite komentar


  1. Ко проба да потпише независно Косово, не треба да постоји

  2. Siguran sam da Severnomakedonci neće isporučiti ovog zlikovca. Iz istog razloga koji navodi gospodin sa tako karakterističnim prezimenom, koje mu je, čini mi se, definisalo i karakter. Isto tako sam siguran da Srbija neće primeniti reciprocitet. Valjda sebe ne smatraju ravnopravnima sa okolnim državolikim tvorevinama. I sve dok je tako jahaće nas svaka „šuša“. Najava recipročnih mera na takse Albanaca, od pre nekoliko meseci još uvek nisu uvedene. Zašto bi nas neko smatrao normalnom državom?.

    1. gospodine kneževiću rpre nego što date svoj etar pročitajte prespavali sporazum. videćete tamo kako je odredjeno imenovanje gradjana severne makedonije . posle toga pišite stav god hoćete jer je ovo navodno demokratska zemlja a danas je zaista otvoren i demokratski dnevni list

      1. Gospodine građanin, molio bih i Vas da pročitate vaš tekst pre nego ga pustite u etar. A g.din Zoran je sasvim korektno napisao o ne činjenju naše vlade po pitanju taksi. Mogu bar da zabrane vozilima sa njihovim registracijama i njihovoj robi, namenjenoj uvozu i izvozu, tranzit preko Srbije. Onda nek Tači i Haradinaj razmišljaju kuda će i kojim putevima da transportuju i putnike i robu.

Ostavite komentar


Politika

Mila Popović (SSP): Nije stadion važniji od dece 10

Mila Popović (SSP): Nije stadion važniji od dece

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) i poslanica Mila Popović upitala je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom njegove najave da će se finale Lige Evrope 2028. igrati na budućem nacionalnom stadionu u Surčinu, "a kad će se deca lečiti u Tiršovoj 2?".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.