Pak: Nije tačno da Nikolić ucenjuje Vučića

Nezvanično se spekuliše da bi Nikolić mogao od Vučića da traži da mu "vrati stranku"
IZ ŠTAMPANOG IZDANJA - Hoće li predsednik i premijer doći do kompromisnog rešenja oko predsedničkih izbora ili će obojica posegnuti za uslovljavanjem

Ostavite komentar


  1. Stanislava Pak govori istinu,Nikolicev kabnet se umesa da demantuje traceve samo onda kada im postane muka od tih traceva i kada su stvarno sa njima prevrsili svaku meru.

  2. Cime da ga ucenjuje kad obojica rade u istom interesu sa istim idealima….medijska patka, nista drugo!

  3. Vucic je premijer Srbije niti ce koga ucenjivati niti ce kome dozvoliti da ga ucenjuju.

  4. Pa da ga ucenjuje kandidaturom samo bi pokazao da je kao i svi njegovi predhodnici, samo zeljan vlasti. Ovko pokazuje da je realan covek i prizeman koji je dao svoj doprinos srbiji i gradjanima. Svaka cast.

  5. Sacekajmo sretenje naprednjaci znaju koga ce podrzati i ja javno kazem da cu podrzati njih.

  6. Pod pretpostavkom da Toma ima oko sebe ljude kojima veruje i pod pretpostavkom da mu oni zele dobro ne mislim da bi mu preporucili ulogu u ovakvom filmu. Koliko god da ima pristalica u stranci koji bi ga podrzali u "borbi" protiv Vucica, on sam je svestan koliko bi ta borba bila besmislena i koliko bi ishod, ma kakav bio, bio los i za jednog i za drugog. Za Tomu bi bilo bar za nijansu losije.

  7. Nego,kaži ti i-pak nama, kolika ti je plata i ko te plaća:Budžet ili dragica-donacija!?

  8. Nadam se da se Nikolic nece kandidovati, a da Vucic nece biti izabran. Sto pre odu u ropotarnicu istorije, to vise ima sanse za zivot normalnih ljudi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.