Palma: Ako su mislili da su izborni uslovi loši, što su izašli na izbore

Ostavite komentar


  1. Jedino pametno sto je reka je to da nisu trebali da izlaze na izbore pod tim uslovima.

  2. Šta hoće taj palma. Ako on misli da je dovoljno što podeli milostinju ali ne iz njegovog džepa jagodincima što ih voda po grčkoj i druga podmićivanju da bi zadržao fotelju u jagodini zato mora da podržava vučićeva vlast. Hvali on sns a kritikuje opoziciju jer da nema debele koristi od toga ne bi to radio.

  3. Izasli smo i pokazali koliko se srozao rejting SPS-a i koalicije JS,PUPS-a i ostalih u koaliciji.A pitate li se zbog cega ste dotakili dno svi zajedno? Pa zbog Milosevicevog unuka kog ste isturili u prve redove. Narod pamti i vrati. Pukli ste ,fuj

  4. Bas sam se cudio gde se dede g. Palma svo ovo vreme, kad ene, javi se i on da nam isprica ono sto je vec ispricano, ali nije vazno, vazno je da i on kaze nesto, bravo, g. Palam, Napredno. Ziveli

  5. Nije nam samo kazao kako zapošljava žene u Jagodini!!! Da li je tačno ono što što se čulo na tonskog zapisu u skupštini???

  6. Nisu ni pretpostavili šta ste sve smislili u gčevitoj borbi za opstanak na vlasti.U toj borbi i vi sa svojim koalicinim partnerima ste loše prošli.A drugo; bićete opet jednopartijska Skupština, jer će oni odbiti mandate.

  7. Zašto uopšte kupujete hranu i grejete se, kada i sami kažete da je preskupo?!?
    Jesi li ti čoveče normalan? Ajde onda da ukinemo izbore, ako je jedini način da uvek budu pokradeni.
    Problem ovog kartela Nečastivog, nije što lapate EU, zadužujete narod, dok poturate Kosovo na tacni. Pomerili ste nivo time, što se sada vi čudite, zašto se uopšte na lopovluk, korumpiranost i kriminal reaguje, kada je to normalno, očekivano…?!?
    Zatvor je za vas, ološe, sigurna kuća…

  8. Siguran sam da unuk nema veze sa zasluženim i pravednim padom rejtinga ove srpske trijade (da: aluzija na „vesele“ kineske organizacije, prim. aut.). kako je to jedan komentator pomenuo. Kosmička pravda će biti zadovoljena kad žešće padnu ispod cenzusa od 3%, odnosno ka se ni za šta ne budu pitali u Srbiji. Isto vazi i SNS i ine kvaziopozicione kreature.

  9. Najbolje da opozicija nikad i ne izlazi na izbore. Tako, da na miru mozete beskrajno da vladate.

  10. Unakazio SPS svojim ponašanjem i sada se bućka da ostane na slobodi da ga ne diraju jer je nebitan.

  11. Nazalost pravo pitanje dolazi od ovakvog lika, postovana “opozicijo” molim vas odgovorite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.