Palmer pozvao opoziciju da učestvuje na izborima

Zvaničnik Stejt departmenta poručio Savezu za Srbiju da bojkot glasanja nije rešenje

Ostavite komentar


  1. Đilas, Tadić, Jeremić I Lutovac su deo „bande“ koja je uvela u Srbiju regulatorna tela poput REM. Isti ti su I napravili nakaradni poslovnik skupštine. Setimo se slobode medija za vreme bladavine tandema Tadić-Đilas, Kurir je to najbolje osetio ali ne samo oni.Ista „banda“ je donela I izborni zakon I pravila. Pa sad, momci, kusajte čorbu koju ste sami zapržili.

    1. Pa deda mico, ako je ondašnja banda donela nakaradne zakone zašto ova banda nije promenila te zakone i uvela evropska pravila u Srbiju ako se već toliko zalaže za evropske vrednosti. Pa nije otišli su dalje u eksploatisanju nakaradnih zakona. E zbog toga što ova banda već 7 godina ništa nije u zakonima unapredila nego se samo vajkaju na prethodne, mladi se iz Srbije razbežaše širom sveta. Ostaće takvi kao ti u bedi i čamotinji.

    2. Da nisu bili cvećke, sa tim mogu da se složim, ali ono onda, u odnosu na ovo danas, je bila skandinavska demokratija!

    3. Pa deda mico, ako je ondašnja banda donela nakaradne zakone zašto ova banda nije promenila te zakone i uvela evropska pravila u Srbiju ako se već toliko zalaže za evropske vrednosti. Pa nije otišli su dalje u eksploatisanju nakaradnih zakona. E zbog toga što ova banda već 7 godina ništa nije u zakonima unapredila nego se samo vajkaju na prethodne, mladi se iz Srbije razbežaše širom sveta. Ostaće takvi kao ti u bedi i čamotinji.

    4. Da, Đilas pritiska zvonce za glasanje, Tadić oduzima reč opozicionim poslanicima, a Jeremić podnosi stotine debilnih amandmana, zar ne?
      Ako je i od ljigavog bota, previše je…

  2. Kad jednom klimnes glavom,pristanes da budes marioneta onda se dusmanima osladi.Ako pristanemo na izbore,onda nema razloga da psiho sledece sto ce zahtevati je da skinemo gace i dolazimo redom.Jer nema jasnog stava,nema kicme.Ko bi imao obraza iz saveza da kaze sad idemo na izbore.Mada kad bolje razmislim,ima jedan,Djiki!

    1. Naredi o je on predsedniku šta da radi, opoziciji nema šta da se naredi. Bojkot izbora i tačka.

    1. Evidentno je da Srbija i dalje ima jednopartijski sistem, jer da ima opozicije sigurno bi se za ovih trideset godina promenio ekonomski i politički sistem. Ipak, ovaj narod je za promene i on se na kraju pita, a tzv. opozicija i pozicija neka nastave da glumataraju.

  3. Ja ne izlazim ,a vodje kako hoce? G.Palmer nije lose da procitate svake novine u Srbiji,ili da pogledate neki program sa nacionalnom frekvencijom.Diktatura jednog coveka.,,D“ od te demokratije nema.To vam odgovara? Meni ne!!!

  4. Treba ići iz krajnosti u krajnost, izbore treba svakako bojkotovati bez obzira šta Vučić obeća jer to svakako neće ispuniti, to svi znaju. Protesti se moraju nastaviti, ne smemo biti lenji i letargični. Kada ovi na vlasti nisu mrzovoljni u ugnjetavanju nas, ne smemo ni mi biti mrzovoljni po pitanju našeg osakaćenog dostojanstva, koje je iz dana u dan sve osakaćenije. Inat.

  5. Zato sto covek zna da su ispunjeni svi uslovi za fer i demokratske izbore.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.