Palmer: Preko ekonomije do konačnog sporazuma

Ostavite komentar


  1. Ko je ovaj covek, koji se ovoliko sekira i brine o nasoj sudbini? Zasto on to radi i cime smo mi zasluzili da on trosi svoje umece i talenat na nama? Taman pomislim kako je covecanstvo „potonulo“ a onda se pojavi jedan ovakav humanista i filantrop?!

  2. A da li je rekao da Srbija nikad nece u EU ako ne prizna Kosovo? Ili je to bila politicki nekorekktna vest za Danas?

    1. To o cemu Vi pisete su preneli pristinski mediji da je rekao. Nisu ga citirali. Da li za Vas tu postoji razlika ili ne?
      Da li ce Palmer demantovati navode ukoliko nije to rekao ili ce se praviti lud ukoliko je zaista rekao (odnosno, biti diplomata, jel) – ne znam; ali znam da je besmisleno optuziti nekog za politicku nekorektnost ko profesionalno obavlja svoj posao. I znam da ne trebamo reagovati kao bikovi (goveda) na crveni plast (zastavu velike Albanije), kao lani na onoj nesrecnoj utakmici.
      U ostalom, da li cemo priznati Kosovo ne zavisi od ovog lika, zar ne? Ako malo promislite shvaticete da ne zavisi ni od Vucica. Zavisi iskljucivo i jedino od gradjana ove zemlje. I, zato, sa malo manje emocija, a sa mnogo vise razuma posmatrajte desavanja.

  3. Ha.
    Dokle više.
    Od medjusobnog priznanja nema ništa.
    Tek bi onda bio haos.
    Čemu sa vi nadate…

    -Što vam je obećao slagao vas je.

  4. Alo faco -jedno pitanje za tebe
    1. dali to srbija ulazi u SAD ili u EU ,šta ima to veze sa vama amerima i dokle ćete se petljati u nesta sto nema veze sa vama-pa valjda EU odlučuje o tome
    koje licemerstvo i vaše i EU
    2. Faco ne zaboravi da narod srbije odlučuje o nečemu a ne ti i amerika , tako da o tom članstvu ne odlučuješ ti i SAD nego narod srbije dali hoće ili ne ako i to bude uopšte.

    1. Svaka cast Raco, pokazao si ovoj faci ko je ovde Boss. Siguran sam da on drhti od straha.

  5. Mi imamo izuzetno pametne ljude u vlasti, ma da to nisu pokazali. Ako se već nisu snašli u ovom vremenu, neznam zašto ne uče od albanaca?
    Oni su na vreme shvatili da je Evropska unija američka tvorevina u evropi i da ne odlučuje niočemu. Ta vazalna tvorevina je stvorena da bi se lakše upravljalo evropskim narodima.
    Svesni toga, albanci ignorišu evropsku uniju i razgovaraju direktno sa gazdom, bez posrednika.
    Mislim da to treba da radi i naše rukovodstvo.
    U svakom slučaju, Narodna skupština treba da donese deklaraciju o tome da je Amerika izvršila aneksiju nad delom srbske teritorije i da srbija zadržava sebi pravo da će taj deo svoje teritorije pripojiti kada se za to steknu uslovi.

    1. Da, Amerikanci su „gazde u Evropi“ i „pametni“ Albanci su to ukapirali i zato su kosovski Albanci jedini kojima trebaju vize za EU a Albanija medju zadnjima u EU integracijama, sredili im Amerikanci.

  6. Palmer, Grenel… Srbija ne može da udje u EU bez normalizacije odnosa sa Kosovom? Oni govore ono što je dogovoreno Briselskim sporazumom: Kosovu odredjen i dobijen status države (uz posredovanje i garancije EU)? Sada se vrši pritisak da se Kosovo „kompromisom“ medjunarodno prizna učlanjenjem u Ujedinjene nacije (medjunarodnom konferencijom)? Zašto je Srbija (AV) prihvatila Brisels. sporazum (predaju teritorije) 2013, i do danas sporazum je nepoznat- nije dostavljen skupštini Srbije na debatu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.