Parlament Srbije kao Glavni odbor SNS

Kome Vlada polaže računa o svom radu, javnosti, predsedniku ili Narodnoj skupštini

Ostavite komentar


  1. Jugoviću, u kom si ti filmu, crni sine?! Ne živi se večno. Pa zato valja umirati dostojanstveno. Kad sve prodje kako ćeš se osećati kao ulizica koji nije imao ni svoju ličnost, ni svoj stav, već razmišljao glavom jednog lažova i zlobnika kakav je Vučić, koji kao čovek sazlužuje svako sažaljenje zbog izgubljene ljudskosti, ali ne i poštovanje.

  2. Taj isti Vučić i bira svakog ministra ponaosob. Ovu ekipu je birao 4 meseca,polako,pažljivo. I sada kao oni kaljaju njegov ugled i troše ga. Oni ni prstom ne medalju bez njegove dozvole, oni samo izvršavaju njegove naredbe.Kakvo spinovanje.

      1. Kada tako pametno komentarišeš, sada kao odgovor meni, napiši koji su ti koji su upozorili i navedi izvor, link ili bilo šta dan nas uputiš ka tom upozorenju da ne ostanemo u neznanju

        1. Све док ти је главни извор информација: @ртс, пинк, информер… остаћеш не само у тоталном незнању но и у апсолутној заблуди!!!

  3. Ja ne razumem čemu novi izbori za Skupštinu koju taži predsednik kada se stanje i sastav neće promeniti ukoliko ne dođe do značajnih izmena u izbornom procesu(a kako vlast najavljuje promena neće biti,ili će biti minimalne-šminkerske).Očekivati je da će broj stranaka koje će bojkotovati izbore biti veći,da pokušaji nameštanja izbora u korist minornih stranaka biti očigledniji i da takav parlament niko neće priznati.

  4. „Nije htela, nije htela…“, pevao je svojevremeno Kemal Monteno. Istina, nije pritom mislio na srpsku bojkot opoziciju, ali se ona nekako lepo u to uklapa. Daklem, to je vama (i nama) vaša borba dala. Niste hteli (ili smeli) na izbore, svaki razlog za to je „dobar“, odluka je bila legitimna, nećete da učestvujete, OK, ali čemu onda ova kuknjava sada!? Šta, mislili ste da će neko plakati za vama? Neće, pogotovo ne Vučićev harem. Nego u pamet se dogodine. Neučestvovanjem se ne može pobediti.

    1. Petra Pane pročitaj Draganov komentar iznad, možda ti nešto bude jasnije. Što se tiče plakanja, onaj koji zadnji plače, najviše se isplače. Ne zaboravi.

  5. Kada se sklone „zvucna“ imena sa opozicione politicke scene, mozda i uradite nesto.
    Ovako, nema sanse da se bilo sta napravi.

  6. Kad tad kao i Turke, oteraće ih ne knezovi nego narodna motka „kada narod tuluma trpeti više ne mogaše“. Nisu daleko od toga, možda već do prvih izbora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.