Parović: Veću komediju od odluke Upravnog suda o doktoratu Siniše Malog ni Nušić nije napisao 1foto FoNet/Aleksandar Barda

Naš čuveni komediograf, Branislav Nušić se u svojim delima dosta bavio pitanjem lažnih titula i pokušajima da se novcem i položajem kupi i društveni ugled. Međutim, veću komediju od toga da Upravni sud poništi odluku Senata Univerziteta u Beogradu i vrati titulu doktora nauka Siniši Malom ni Nušić nije uspeo da smisli, saopštio je Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta.

Kako je dodao, ovo samo govori u prilog tome da su sve institucije u Srbiji uzurpirane od strane Vučićevog režima i da kao društvo ubrzano srljamo u potpunu pravnu nesigurnost.

„Ukoliko ubrzo ne budemo postavili jasne barikade plašim se da će naredne odluke biti donošene uz pomoć dva svedoka. Pa će tako dva svedoka biti dovoljna da odrede čija je neka kuća ili imanje. Dva svedoka će da određuju zvanja i odlikovanja. I konačno, dva svedoka će da odlučuju o životu i smrti. Varaju se svi oni koji misle da će nečinjenjem izbeći da budu na meti naprednjačke logike po kojoj sve može i ništa nije sramota“, zaključio je Parović.

Podsetimo, presuda Upravnog suda kojom je poništena odluka Senata Univerziteta u Beogradu o poništavanju diplome doktora nauka ministru finansija Siniši Malom stigla je na Univerzitet prošle nedelje, nezvanično je saznao Danas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari