Paunović čeka stranačku odluku

U Demokratskoj stranci i dalje traje debata o izlasku na izbore u Paraćinu

Ostavite komentar


  1. Gospoda Zelenović i Paunović, ovim činom, pokazuju da njihova reč i obraz ne znače mnogo i da su, u stvari, obojica samo politikanti, a ne političari. Političar mora, pre svega, da ima integritet i dugoročan, čvrst stav, a politikant je običan kalkulant, bez sopstvenog stava, vođen isključivo ličnim interesom. Takve primere već imamo kod Vučića i njegovih sapatnika! Ubistvom vola zbog kilograma mesa ime ZzS -Zajedno za Srbiju pretvoriće se u Zajedno za Sabac ili Zelenović za Sebe! Paunović je sebe već i diskvalifikovao i diskreditovao izjavom da je moral u politici nebitan i da je sve podložno izmenama, pa i obećanja! Veliki broj ljudi u Srbiji vidi samo ono što želi da vidi, a ne ono što zaista jeste! Zato i volimo da kažemo da smo nebeski narod. Na žalost, ne zato što večito lebdimo među oblacima, već više zbog toga što nikada ne stojimo čvrsto na zemlji! A ako ne stanemo, bar ponekad, čvrsto na svoju zemlju, onda nam ta zemlja, izgleda i ne treba!

  2. Cekaj bre, zar Paunovic nije odlucio da izadje iz Saveza kao i da izadje na izbore? Zasto sad ceka stranacku odluku

  3. Prekršio je odluku koju je Đilas sam doneo, jer svi znamo kakav je njegov interes.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.