Performans SSP u Skupštini: Pokušali da unesu lutku sa likom Dragana Đilasa (VIDEO) 1Printskrin N1

Poslanica Marinika Tepić i poslanici SSP-a pokušali su da uđu u salu Skupštine Srbije sa lutkom od stiropora sa likom Dragana Đilasa, ali joj pripadnici policije nisu dozvolili da prođe.

„Ovo nije skupštinsko obezbeđenje, ovo je naredba Gašića direktno, jer su ovo pripadnici MUP-a. Oni su kao kriminalci“, kazala je Tepić i dodala da neće odustati od namere da unesu maketu u parlament i da će ostati u holu.

„Ovo je zaista prvi put da smo bili opkoljeni u holu, znači ne u skupštinskoj sali, nego u holu, a takođe je i vama novinarima zabranjeno da izađete iz njega zato što smo doneli Dragana Đilasa u prirodnoj veličini. Pošto čovek ne može da se brani, treći je dan napada Srpske napredne stranke i predsednika Skupštine Srbije Vladimira Orlića. Ja sam satima čekala i juče i prekjuče pravo na repliku, kao jedina ovlašćena poslanica, ali je nisam dobila“, navela je Tepić.

Prema njenim rečima, u hodniku Skupštine Srbije i dalje stoji Dragan Đilas od stiropora.

„To je zbog toga što je očigledno da se boje njega i od stiropora“, poručila je Tepić.

Ukazala je da ministar finansija Siniša Mali u dosadašnjem govoru pominjao Đilasa „na tri minuta“, a da uživo nema hrabrosti da se suoči sa njim.

„Sada te ‘Hrabriše’, kada nema Đilasa, tri dana govore to što govore , a mi ne možemo da unesemo njegovu maketu, ne samo u salu, već ni u hodnik“, zaključila je Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari