Pešić: Jović je bio jedan od Miloševićevih glavnih stratega za razbijanje Jugoslavije

Preminuo je Borisav Jović, upamćen kao jugoslovenski predsednik i čovek koji je izveo tenkove na ulice Beograda

Ostavite komentar


  1. On glavni razbijač Jugoslavije, a S. Mesić se javno hvalio da je razbio YU, rečima obavio sam svoj posao Jugoslavije više nema. Ali svagde i uvek treba krivicu svaljivati samo na Srbiju.

  2. Daleko bilo da mi je Jović bio simpatičan, ali ovako pristrasan tekst, bez uzimanja u obzir osnovnih objektivnih činjenica (komentar ranije je spomenuo Mesića) i to još povodom smrti, to je najblaže rečeno nekorektno i degutantno.

  3. Stjepan Mesić je raskomada Jugoslaviju i to javno rekao ‘moj posao je završen’ i time dao znak da se krene u istrebljivanje Srba u HR i stvaranje današnje NDH.

  4. Bravo g. Milorade. Zanimljivo da Pešić nije izneo svoje tvrdnje dok je dr Jović bio żiv. Promaja i u glavi i u duši i časti.

  5. Sramotno je osudjivati ga za razbijanje Jugoslavije.Zna se odlicno ko je razbio Jugoslaviju.Stipe Mesic podpomognut Nemackog ministra Gensera i Janez Jansta sa Kucanom!!!

  6. Srbivanje i četnikovanje 1989. u sred Hrvatske na Vidovdan u Kosovu Dalmatinskom. Tu se pokazalo što slijedi. I tako redom…. Ako hoćete (h)kronološki.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.