Petković: Angažovanje glavnog komandanta KFOR-a bilo od neprocenjivog značaja

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Politika

Ko je destabilizovao Vučića više od Dačića: Rada Trajković za Danas o tenzijama između SNS-SPS i napadima kojima je izložena 10

Ko je destabilizovao Vučića više od Dačića: Rada Trajković za Danas o tenzijama između SNS-SPS i napadima kojima je izložena

Ivica Dačić ima dobre veze sa Amerikom, bez obzira na sve priče o odličnim vezama sa Rusijom. Mislim da je jedan od ključnih razloga za tenzije između SNS i SPS upravo činjenica da prilikom poslednje posete Dačića SAD, ambasador Srbije Marko Đurić nije uspeo da isprati sve njegove sastanke sa tamošnjim zvaničnicima… Da bude na njima prisutan… - kaže za Danas Rada Trajković, predsednica Evropskog pokreta na Kosovu.

Naslovna strana

7. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.