Piper: Naprednjaci vrše ogroman medijski pritisak

Odluka DSS da izađe iz 14 koalicija sa SNS na lokalu uzburkala je odnose u ovoj stranci

Ostavite komentar


  1. Naprednjaci su jedini koji su uspeli da pokrenu Srbiju na bolje, da narod zivi bolje, mnogo se gradi, zaposljava i resavaju se problemi sto do sada nije bilo tako.

    1. Ani svaka ti se pozlatila. Danas imamo mesano meso u lepinji kao specijalitet za najbolje komentatore, pogotovo na portalu Danas. Ani svrati do stranacke menze kada zavrsis smenu komentarisanja da te pocastimo. Imamo i sokova tako da ces moci da se osvezis posle napornog dana.

  2. Sto naprednajci sami odbori DSS,vrse pritiska napustanjem stranke.Jovanovic je dosao,na celo DSS.Zahvaljujuci borbi,da sa SNS pravi koalicije.Odbori gradova ga podrzali.Tu korist imaju ti odbori on nema.Zato on hoce u savez da se malo okoristi,i akoga nazvase danas Zabom.nema karakter i propasce vrlo brzo.

  3. SNS se ne bavi takvim stvarima. Ostalima ocigledno smeta uspeh koju ima SNS kao i mnogobrojna podrska koju dobijaju od gradjana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.