„Platon i Sofokle se okreću u grobu“: Sagovornici Danasa o „Palminoj ulici“ u Paraliji

Ostavite komentar


  1. Šta uradi palma sa onim projektom ‘pileće nogice za leteća auta…’ ???
    Tako dobro oslišljen projekat da propadne, narod je stvarno nezahvalan …

  2. Ako se to stvarno dogodi, treba pokrenuti najširu akciju, preko turističkih organizacija, udruženja građana i na druge načine, da što manje naših građana letuje u Paraliji.

  3. Šta Platon I Sofokle, Palmi je učitelj u osnovnoj bio Aristotel, u srednjoj frizerskog predavao mu je lično Konfuzije, a na fakultetu onoidsz shvatanja mu je oblikovao Sun Tzu

  4. Ako ga vlasti u Paralija cene, to govori sve o njima, a Palmu u Srbiji građani znaju.

  5. Ne ponižavajte frizere ni friz zanat. Imali smo, u vreme mog školovanja, najlepšu i najbolje opremljenu frizersku školu u Evropi. Nalazila se u Moše Pijade preko puta Sunca. Najlepša škola, sa kvalitetnim predavačima, doktorima. Sve što je dobro, daje kvalitet se uništi, pa tako i škola koju sam pohađala 70-tih god, su uništili 90-tih god.
    Palma je sigurno kasnije završavao šurenje, a ne friziranje, pošto nema dlake na glavi

  6. Koliko mi je poznato, Grci iz Paralije dali su ime po drvetu palma,a ne po nekakvom Palmi iz Jagodine.Palma iz Jagodine misliće da je dobio naziv ulice po svom nadimku,a Grci i ostali po drvetu palma.Sit vuk i ovce na broju!

  7. Grci u svojoj zemlji mogu da daju ime ulicama po svojoj volji.Tu nema pravo niko sa strane da se meša.Zašto niste tako reagovali za Lučane,mesto koje nije u Grčkoj nego u sred Srbije?

Ostavite komentar


Politika

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić 10

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Narodni poslanik Ekološkog ustanka u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta prišao je u sredu, 17. aprila, predsednici parlamenta Ani Brnabić, uoči početka njene konferencije za novinare, nakon propalog dogovora vlast i opozicije oko izbornih uslova, i upozorio je da ne zloupotrebljava skupštinsku govornicu za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.