Plenković o izjavi Dačića: Korišćenje reči rat nije dobro

Ostavite komentar


  1. У праву је Пленковић, нисмо ми нисти и нећемо то никада бити. Нисмо били ни деведесетих. Заборавио је да помене да нисмо били исти ни 1914, нарочито не 1941.

    1. Kad već poteže toliko u istoriju – misliš kao i onda kad smo poubijali narodne predstavnike hrvatskog naroda u Skupštini (braća Radić i ostali)?
      Kad smo hrvatima vladali, naš kralj..i kroz kraljevinu SHS i kraljevinu Jugoslaviju…?!?!
      Misliš kao i onda kad smo na pragu 21. veka počinili Vukovar, Srebrenicu, Sarajevo, Dubrovnik…?
      Bili pod sankcijama celog sveta?!

  2. Gospon Plenkovic-civiliziran,kulturan,odmeren,obrazovan…’banana man’ ili ‘koferce’ Dacic-primitivan,nedorastao funkciji koju obavlja,zaglavljen u devedesetim,otuda i primitivne izjave od njega.Tacna je izjava da Hrvatska i Srbija nisu iste-Hrvatska je u NATO i EU,bolja i jaca ekonomija.Ali,po meni,glavni argument da ove dve drzave nisu iste je taj sto je Srbija ta koja je izazvala haos i krvoprolice na ovim prostorima,tokom devedesetih-od nasilnog ukidanja autonomija Vojvodini i Kosovu,do napada na skoro sve republike ex SFRJ!!!

    1. Sve si dobro rekao!
      Za one koji žele da budu realni!
      A za one koji brane svoje pod svaku cenu – njima ne odgovara!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.