PLO o ambasadi Srbije u Jerusalimu: Palestina je žrtva Trampovih izbornih ambicija

Ostavite komentar


  1. nije jasno zasto se sa tolikom upornoscu umesto Kosovo ili vlada Kosova upotrebljava „Pristina“. Nije lokalna samouprava jednog grada ovde akter, nego vlada Kosova (u kojoj je i Srpska lista, naravno)

      1. @leontina…E ta zvezdica,fusnota,će da opravda to što Srbija nema nijednu granu vlasti na Kosovu!Nema policiju,vojsku,graničare,sudije,poreznike,carinike,zakonodavce…i usput pregovara sa Srbijom kao susednom državom!Okačite zvezdicu mačku o rep.

  2. Tramp je procenio da mu je neophodna podrska JEVREJA! Oni su u Americi bogati i mocni, pa je na kraju svog mandata potpuno cinicno i nediplomatski doveo svet na granicu rata. Ali, posto ocekuje da ce se taj buduci rat voditi daleko od Amerike, boli ga uvo. Samo se nadam da mu ove politicke igrarije najprljavije vrste nece doneti pobedu na izborima.

Ostavite komentar


Politika

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste 10

Vučić iz Njujorka: Sutra nije Vidovdan, ali kao da jeste

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da će se sutra, iako nije Vidovdan, sve videti - ko su prijatelji, ko su oni koji prijatelji nikada nisu bili ili su bili lažni prijatelji, najavljujući da će u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija braniti čast i obraz srpskog naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.